Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme X50 Pro 5G Review: Επίθεση στην κορυφή

Realme X50 Pro 5G Review: Επίθεση στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Αυτό που ίσως μας έκανε την καλύτερη εντυπωση στο X50 Pro είναι η απόδοση της μπαταρίας στο εσωτερικό του. Η ονομαστική χωρητικότητα των 4.200 mAh δεν είναι μεγάλη σε καμία περίπτωση, η απόδοση της όμως στην πράξη είναι πραγματικά μοναδική.

Το Smartphone μπορεί να βγάλει μια ημέρα ιδιαίτερα έντονης χρήσης, χωρίς να μείνει από μπαταρία, ακόμα και αν κάποιος εκμεταλλεύεται το σύνολο των δυνατοτήτων του. Στο τέλος αυτής της ημέρας η μπαταρία πάντα θα έχει τουλάχιστον 20% ακόμα διαθέσιμο σαν ένα περιθώριο ασφαλείας.

Η διαχείριση ενέργειας που κάνει το Realme UI v1.0 είναι σωστή, περιορίζοντας μόνο τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιεί πραγματικά ο ιδιοκτήτης του X50 Pro. Με αυτόν τον τρόπο, σε κατάσταση αναμονής, το Smartphone διατηρεί το επίπεδο της μπαταρίας του για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο.

Η επιλογή της οθόνης με τον ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz δείχνει για μια ακόμα φορά, ότι σε συνδυασμό με την ανάλυση των 2400×1080 pixels είναι ο ιδανικός συνδυασμός ποιοτικής απεικόνισης αλλά και καλής απόδοσης.

Το X50 Pro υποστηρίζει όμως και εντυπωσιακά γρήγορη φόρτιση που μπορεί να φτάσει τα 65W με τον φορτιστή που υπάρχει στην συσκευασία του. Με αυτόν, μια πλήρως άδεια μπαταρία μπορεί να γεμίσει σε μόλις 35 λεπτά, χρόνος που είναι σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακός.

Μάς άρεσε όμως και η υποστήριξη του USB power delivery προτύπου, που δεν θεωρείται δυστυχώς δεδομένη, υποστήριξη που επιτρέπει στο X50 Pro να φορτίζει αρκετά γρήγορα  ακόμα και με φορτιστές άλλων εταιρειών.

Συμπέρασμα.

Για να μπει κανείς στην High end κατηγορία, χρειάζεται να κατασκευάσει απλά ένα Smartphone που «στα χαρτιά» να είναι αντίστοιχο του ανταγωνισμού του. Για να μείνει όμως σε αυτή, πρέπει και στην πράξη να είναι στο ίδιο επίπεδο σε όλους τους σημαντικούς τομείς.

Ακόμα και με μια αδύναμία στον τομέα της φωτογραφίας, το X50 Pro έχει όλα όσα χρειάζεται ώστε να είναι ένα πραγματικά κορυφαίο Smartphone. Η οθόνη του είναι άκρως εντυπωσιακή, η μπαταρία του ακόμα περισσότερο και η κατασκευή και εμφάνιση του το κάνουν να ξεχωρίζει από πολλούς ανταγωνιστές του.

Πρακτικά, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Realme δεν προσπαθεί απλά να εντυπωσιάσει, αλλά σχεδιάζει Smartphones που όποιος τα επιλέξει δεν πρόκειται να θεωρήσει ότι υπολείπονται του ανταγωνισμού τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights