Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme X50 Pro 5G Review: Επίθεση στην κορυφή

Realme X50 Pro 5G Review: Επίθεση στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά του X50 Pro είναι με διαφορά η οθόνη του. Η εταιρεία έχει κάνει μια ενδιαφέρουσα επιλογή, διατηρώντας σχετικά «χαμηλά» την διαγώνιο της στις 6.44 ίντσες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και οι συνολικές διαστάσεις του X50 Pro να είναι σημαντικά πιο μικρές από τις περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού του. Για να το πετύχει αυτό, το Smartphone έχει τοποθετήσει τις δύο μπροστινές κάμερες του σε μια οβάλ… τρύπα στην αριστερή πάνω γωνία της οθόνης. Η διάταξη αυτή θέλει λίγη συνήθεια, όμως δεν ενοχλεί ιδιαίτερα σε καθημερινή χρήση.

Τεχνικά όμως, η οθόνη του X50 Pro είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Αρχικά πρόκειται για ένα AMOLED Panel, με ιδιαίτερα έντονη και ευχάριστη χρωματική απεικόνιση. Η εταιρεία μάλιστα έχει σχεδιάσει και την δική της «λύση» για τονισμό των χρωμάτων σε εικόνες και βίντεο, με την μάλλον ασυνήθιστη ονομασία … OSIE Vision Effect.

Όπως και το X2 pro, έτσι και εδώ η οθόνη έρχεται και με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Η εταιρέια έχει κάνει την σωστή επιλογή , αφού στα 90Hz αυτά, το γραφικό περιβάλλον παράγεται με εντυπωσιακή ομαλότητα και ταχύτητα, χωρίς οι επιπτώσεις στην μπαταρία να είναι τόσο μεγάλες όσο σε μια οθόνη με ακόμα υψηλότερο ρυθμό στα 120Hz.

Το ίδιο ισχύει και για την ανάλυση της οθόνης, που στα 2400×1080 pixels είναι περισσότερο από απλά ικανοποιητική στο συγκεκριμένο μέγεθος. Η λεπτομέρεια απεικόνησης είναι ιδιαίτερα καλή, και εδώ η ανάλυση αυτή έχει το πλεονέκτημα της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας σε σύγκριση με πολλές συσκευές του ανταγωνισμού του.

Όμως η οθόνη του X50 Pro υποστηρίζει και την προβολή HDR περιεχομένου, που και αυτή με τη σειρά της δεν μπορεί να απουσιάζει πλέον από ένα Smartphone αυτής της κατηγορίας τιμής.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι η οθόνη του Smartphone δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις συσκευές του ανταγωνισμού του. Αυτό από μόνο του για μια εταιρεία όπως η Realme, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν υπολείπεται του ανταγωνισμού της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights