Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme X50 Pro 5G Review: Επίθεση στην κορυφή

Realme X50 Pro 5G Review: Επίθεση στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Ένα High end Smartphone καθορίζεται κυρίως από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, όμως έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία πως αυτά τα χαρακτηριστικά, και οι δυνατότητες «μεταφέρονται» σε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία χρήσης στην πράξη. Η Realme, έχει μια σύντομη μέχρι τώρα πορεία στην αγορά, και ακόμα πιο σύντομη στη χώρα μας. Στο διάστημα αυτό όμως έχει παρουσιάσει και κυκλοφορήσει πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις σε κάθε κατηγορία τιμής. Η νεότερη από αυτές, είναι το X50 Pro που αποτελεί και το αντικείμενο του συγκεκριμένου Review.

Το X50 Pro έρχεται να «αντικαταστήσει» το ενδιαφέρον και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με βάση την τιμή του, X2 Pro της εταιρείας. Αυτή τη φορά η τιμή έχει αυξηθεί, για λόγους που δεν ευθύνεται απαραίτητα η Realme, όμως αντίστοιχα έχει αυξηθεί σημαντικά και η συνολική … ποιότητα της συσκευής.

Σχεδιασμός.

Η Realme γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα High End Smartphone πρέπει να «δείχνει» και κορυφαίο με τον  σχεδιασμό αλλά και τα υλικά κατασκευής του. Στο X50 Pro έχει κάνει όλες τις… σωστές επιλογές ώστε να το πετύχει αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Smartphone είναι ο συνηθισμένος πλέον συνδυασμός γυαλιού στο πίσω μέρος, και αλουμινένιου πλαισίου στο πλαϊνό του, όμως η εταιρεία έχει προσπαθήσει να το κάνει να ξεχωρίζει όσο αυτό είναι δυνατόν.

 

Η πρώτη και άμεσα εμφανής αλλαγή είναι το χρώμα, τουλάχιστον στη συσκευή που έχουμε στα χέρια μας. Το κόκκινο ή «χάλκινο» χρώμα ανάλογα με το πως πέφτει φωτισμός στο πίσω μέρος του X50 Pro είναι σίγουρα ασυνήθιστο αλλά και ιδιαίτερα όμορφο. Το μεταλλικό πλαίσιο στο πλαϊνό μέρος του X50 Pro είναι και αυτό βαμμένο στο ίδιο χρώμα, μια λεπτομέρεια που δίνει «πόντους» ομορφιάς αλλά και πολυτέλειας.

Στο πρακτικό μέρος τώρα, το πίσω αυτό μέρος είναι κατασκευασμένο από ένα γυαλί με «ματ» υφή και εμφάνιση. Η συγκεκριμένη επιλογή,που πλέον είναι αρκετά… συνηθισμένη, κάνει το X50 Pro και πιο πολυτελές, αλλά κρύβει και ιδιαίτερα καλά τις δαχτυλιές που συνήθως φαίνονται πιο έντονα σε μια γυαλιστερή επιφάνεια.

Η Realme δίνει ιδιαίτερη σημασία και στον ποιοτικό ήχο, κάτι που έχει αποδείξει με το αμέσως προηγούμενο X2 pro. Έτσι και εδώ, εκτός από το ηχείο στο κάτω μέρος του X50 Pro, το ακουστικό του λειτουργεί σαν δεύτερο ηχείο για την παροχή στερεοφωνικού ήχου. Συνήθως η διάταξη αυτή έχει ένα μειονέκτημα στην ένταση από το ακουστικό αυτό, όμως η εταιρεία έχει πετύχει την καλύτερη ισορροπία που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε συσκευή αυτής της κατηγορίας.

Θα θέλαμε από το X50 Prο να έχει πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νέρο και τη σκόνη, κάτι που δυστυχώς δεν προσφέρεται. Επίσης απουσιάζει και η θύρα των ακουστικών, μια επιλογή που συνεχίζει δυστυχώς την τάση της να… καθιερωθεί σε όλες τις συσκευές αυτής της κατηγορίας τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights