Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matepad T8 Unboxing Video

Huawei Matepad T8 Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά των οικονομικών Tablet είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στη χώρα μας, αφού σε αυτή μπορεί να βρει κανείς ιδιαίτερα προσιτές και απλές συσκευές για καθημερινή χρήση είτε από τον ίδιο είτε από μικρά παιδιά. Η Huawei έχει ήδη μια μεγάλη “γκάμα” από Tablets σε αυτή την κατηγορία, και το Matepad T8 έρχεται να προστεθεί σαν το νεότερο από αυτά, σε μια ιδιαίτερα χαμηλή τιμή πώλησης.

Όπως συνηθίζουμε πλέον, γνωρίζουμε για πρώτη φορά το Matepad T8 στο Unboxing video του, ενώ έχουμε στα χέρια μας την έκδοση με υποστήριξη για 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Το Tablet υπάρχει όμως και σε μια σημαντικά οικονομικότερη έκδοση με υποστήριξη για wi-fi ασύρματα δίκτυα μόνο, η οποία είναι και η πιο … πρακτική για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Η τιμή πώλησης για την βασική αυτή έκδοση του Matepad T8 είναι ιδιαίτερα χαμηλή στα 129 ευρώ μόλις, και έρχεται με 3GB μνήμης  RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Η οθόνη των 8 ιντσών του Matepad T8 έχει ιδιαίτερα μικρό πλαίσιο γύρω της, πάντα για τα δεδομένα ενός Tablet, κάτι που συμβάλει ιδιαίτερα στην εύκολη και άνετη χρήση του, ειδικά από μικρά παιδιά. Το βάρος του είναι επίσης αρκετά χαμηλό, παρότι το πίσω μέρος του είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ένα υλικό που δεν θεωρείται δεδομένο στην κατηγορία τιμής που ανήκει. Η ανάλυση της οθόνης είναι 1280×800 pixels, ενώ η εταιρεία έχει επιλέξει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό LCD Panel.

Το Matepad T8 έρχεται με μια μπαταρία χωρητικότητας 5.100 mAh που για το Hardware στο εσωτερικό του, και την ανάλυση της οθονης του είναι ικανοποιητική προκειμένου να προσφέρει καλούς χρόνους αναμονής αλλά και λειτουργίας. Το λειτουργικό του σύστημα είναι φυσικά το Android, σε μια έκδοση χωρίς τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google, αλλά με πρόσβαση στο App Gallery της ίδιας της Huawei. Φυσικά, υπάρχει και εδώ η δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής More Apps προκειμένου να μπορεί να βρει κανείς εύκολα όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται και δεν είναι (ακόμα) διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε την αναλυτική δοκιμή του Matepad T8, και θα ακολουθήσει όπως πάντα το αναλυτικό μας Review

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights