Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Alcatel 3L 2020 Unboxing video

Alcatel 3L 2020 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Alcatel δεν έχει πλέον την “απήχηση” που είχε πριν πολλά χρόνια στο αγοραστικό κοινό, δεν έχει σταματήσει να σχεδιάζει νέα και αρκετές φορές ενδιαφέροντα Smartphones. Η εταιρεία ανήκει εδώ και αρκετά χρόνια πλέον στην Κινεζική TCL, η οποία κατασκευάζει τα δικά της Smartphones που είναι επίσημα διαθέσιμα και στη χώρα μας. Αυτό αφήνει την Alcatel σαν την εταιρεία του ομίλου που εστιάζει στις οικονομικότερες συσκευές, που απευθύνται κυρίως σε όσους θέλουν ένα σχετικά απλό Smartphone για καθημερινή χρήση. Το Alcatel 3L 2020 είναι ακριβώς αυτό, ένα Smartphone με αξιόλογα χαρακτηριστικά και επιδόσεις, σχεδιασμένο για όσους θέλουν να ξοδέψουν λίγα χρήματα και δεν έχουν ιδιαίτερες… απαιτήσεις.

Στο συγκεκριμένο unboxing video, γνωρίζουμε μαζί το νέο Smartphone της εταιρείας, που πλέον είναι επίσημα διαθέσιμο και στη χώρα μας σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τιμή περίπου στα 150 ευρώ. Η οθόνη του Alcatel 3L 2020 είναι στις 6.22 ίντσες, ένα μέγεθος που είναι σχεδόν ιδανικό για άνετη χρήση και λογικές συνολικές διαστάσεις ολόκληρου του Smartphone. Η ανάλυση της στα 1600×720 pixels είναι το αντίστοιχο του 720p για οθόνη με αναλογία πλευρών 19:9 και παρότι είναι χαμηλότερη από το συνηθισμένο, είναι ικανοποιητική για την χρήση που προορίζεται η συσκευή.

Ακολουθώντας την τάση της εποχής, το Smartphone έχει τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, και η βασική από αυτές έχει ονομαστική ανάλυση 48ΜΡ. Συνοδεύεται από δύο ακόμα που η κάθε μια έχει την δική της χρησιμότητα. Η μια έχει υπερ ευρυγώνιο φακό για φωτογραφίες με σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο, και ανάλυση 5ΜΡ ενώ η τρίτη και τελευταία έχει έναν macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση και ανάλυση 2ΜΡ.

Η βασική έκδοση του Alcatel 3L 2020 έρχεται με 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, δύο χαρακτηριστικά που δεν θεωρούνται δεδομένα σε αυτά τα χρήματα. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Helio P22 επεξεργαστής της Mediatek που καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς από το Smartphone. Το σύνολο “συμπληρώνει” μια μπαταρία με χωρητικότητα 4.000 mAh ενώ αναμενόμενα σε αυτή την κατηγορία, το Smartphone δεν υποστηρίζει κάποιου είδους ταχεία φόρτιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights