Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 10 Pro Review: Πολυτέλεια στην μεσαία κατηγορία

TCL 10 Pro Review: Πολυτέλεια στην μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Είχαμε την τύχη να βρεθούμε στην Βαρκελώνη, την εποχή που θα γινόταν υπό κανονικές συνθήκες η έκθεση MWC κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρεία θα παρουσίαζε την νέα σειρά συσκευών της για την Ευρωπαϊκή αγορά. Η έκθεση δεν έγινε, και η εταιρεία παρότι δεν έκανε επίσημα την ανακοίνωση των νέων μοντέλων, είχε την διάθεση να μας τα δείξει από κοντά, και να μας κάνει ξεκάθαρη την στρατηγική της για το μέλλον.

Η νέα σειρά των TCL 10 είναι ένα καλά σχεδιασμένο βήμα της εταιρείας, να αποκτήσει μερίδιο στην αγορά, και συγκεκριμένα στην μεσαία κατηγορία τιμής, σε όλα τα επιμέρους «τμήματα» αυτής. Το TCL 10 Pro που αποτελεί και το αντικείμενο του συγκεκριμένου Review είναι η ακριβότερη πρόταση της εταιρείας, και εστιάζει σε συγκεκριμένους τομείς. Ο σχεδιασμός, η οθόνη και η ποιότητα κατασκευής είναι οι βασικότεροι από αυτούς.

Πάμε να δούμε αναλυτικότερα όμως τι ακριβώς ειναι το TCL 10 Pro και τι προσφέρει στην πράξη.

Σχεδιασμός.

Το πρώτο που καταλαβαίνει αμέσως όταν πιάσει κανείς στα χέρια του το TCL 10 Pro είναι ότι πρόκειται για μια συσκευή σαφώς καλύτερα κατασκευασμένη από το μέσο όρο ακόμα και για το άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας όπου και ανήκει.

Η συσκευή είναι ένα σύνολο από γυαλί και μέταλλο, σε συνδυασμό που δεν συναντά κανείς εύκολα σε αυτά τα χρήματα. Όμως η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι αυτή που έχει περισσότερο σημασία. Το πίσω μέρος του TCL 10 Pro είναι κατασκευασμένο από γυαλί, κάτι που από μόνο του δεν είναι τόσο … ξεχωριστό. Είναι όμως ένα ματ σε υφή γυαλί που έχει μια σαφώς πιο πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση στο χέρι.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά χρώματα, με το πράσινο που γνωρίσαμε στην Βαρκελώνη, και το μαύρο που είχαμε στα χέρια μας εδώ στην Ελλάδα, να έχουν μια Gradient βαφή που βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση τους. Το πίσω αυτό μέρος είναι κυρτό, ώστε να κάθεται και καλύτερα και πιο «ευγενικά» στο χέρι του ιδιοκτήτη του.

Εδώ πρέπει να αναγνωρίσουμε στην εταιρεία, ότι έχει πετύχει και κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο, το να μην προεξέχουν καθόλου οι κάμερες στο πίσω μέρος του, από την υπόλοιπη επιφάνεια. Επειδή θεωρούμε πλέον σχεδόν δεδομένο ότι το πλαίσιο γύρω από αυτές τις κάμερες θα είναι πιο «ψηλά», ειναι μια ευχάριστη έκπληξη η αλλαγή αυτή.

Το πλαίσιο στο πλαϊνό μέρος του TCL 10 pro τώρα, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ένα υλικό που εκτός από πολυτέλεια και ποιότητα, διατηρεί και το βάρος σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι το Smartphone είναι σχετικά ελαφρύ αλλά το κυριότερο και πολύ λεπτό, με δεδομένη και την χωρητικότητα της μπαταρίας στο εσωτερικό του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights