Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 9C Unboxing video
redmi 9c

Xiaomi Redmi 9C Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η κυριαρχία της Xiaomi στην μεσαία και χαμηλότερη κατηγορία τιμής, θεωρείται πλέον δεδομένη και στην Ελληνική αγορά, αφού η εταιρεία διαθέτει πάντα ιδιαίτερα ανταγωνιστικές προτάσεις με βάση τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και όχι μόνο. Εκτός όμως από τα Smartphones της σειράς Note 9 που έχουμε ήδη γνωρίσει στο αναλυτικό μας Review για κάθε ένα από αυτά, η σειρά Redmi “σκέτο”, απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια ακόμα πιο οικονομική πρόταση για απλή καθημερινή χρήση. Το Redmi 9 ήταν το πρώτο μοντέλο της σειράς που ήρθε επίσημα στη χώρα μας, και το Redmi 9C είναι μια ακόμα πιο απλή και οικονομική πρόταση από την Xiaomi.

Παραδοσιακά πλέον, γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά το Redmi 9C στο Unboxing video του, αφού η Info-Quest που αποτελεί και τον επίσημο εισαγωγέα των προϊόντων της εταιρείας στη χώρα μας, μας το παραχώρησε για τις ανάγκες της δοκιμής του. Η βασική έκδοση του Smartphone έρχεται με 32GB αποθηκευτικού χώρου και 2GB μνήμης RAM, αφού όπως ήδη αναφέραμε, απευθύνεται σε όσους θέλουν μια οικονομική συσκευή.

Παρόλα αυτά, από το Redmi 9C δεν απουσιάζουν όλα όσα χρειάζεται κανείς πλέον, όπως η μεγάλη οθόνη των 6.53 ιντσών και με ανάλυση 1600×720 pixels, όπως και η μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία των 5.000mAh. Στον τομέα της κάμερας, το Smartphone προσφέρει μια βασική των 13ΜΡ με ένα διάφραγμα f/2.2 στον φακό της. Μαζί με αυτή υπάρχει μια ακόμα Macro κάμερα των 2MΡ και ένας τρίτος αισθητήρας βάθους, που χρησιμοποιείται για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Στο εσωτερικό του Smartphone βρίσκεται για μια ακόμα φορά ένας επεξεργαστής της Mediatek, αφού η εταιρεία έχει αποδείξει πλέον ότι αυτοί προσφέρουν το ίδιο καλή απόδοση με τις περισσότερες προτάσεις της Qualcomm σε κάθε κατηγορία τιμής. Συγκεκριμένα, ο Helio G35 έχει 8 πυρήνες επεξεργασίας στο εσωτερικό του, και η απόδοση του θεωρητικά είναι αρκετή για να λειτουργεί το Redmi 9C χωρίς ενοχλητικά κολλήματα. Το Smartphone είναι και ένα από τα πρώτα που έρχεται με το νεότερο MIUI 12 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi προεγκατεστημένο.

Τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρωθεί και η αναλυτική μας δοκιμή για το νέο Smartphone της Xiaomi, και θα ακολουθήσει και το αναλυτικό μας Review !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights