Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco X3 Unboxing video

Poco X3 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η κυριαρχία της Xiaomi στην μεσαία κατηγορία τιμής, θεωρείται πλέον δεδομένη, αφού η εταιρεία συνεχίζει να παρουσιάζει και να διαθέτει τις πλέον ανταγωνιστικές συσκευές σε αυτή. Όμως δεν φαίνεται να … επαναπαύεται, αφού κάθε νεότερη της πρόταση έρχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά για τα χρήματα που κοστίζει. Το Poco X3 είναι τυπικά συσκευή διαφορετικού “Brand” και συγκεκριμένα της Pocophone, που όμως ανήκει εξ ολοκλήρου στην Xiaomi. Για μια ακόμα φορά λοιπόν, η εταιρεία εντυπωσιάζει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Poco X3, όμως ακόμα περισσσότερο εντυπωσιάζει η τιμή πώλησης του. Το Smartphone θα έρθει και επίσημα στη χώρα μας σε λίγες ημέρες, από την Info Quest φυσικά που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα των προϊόντων της εταιρείας. Η τιμή του θα είναι στα 269 ευρώ για την έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB μνήμης RAM, τιμή που εξ αρχής είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Όμως αυτό που έχει σημασία, είναι ότι στα χρήματα αυτά, το Poco X3 έχει πολλές ακόμα δυνατότητες που κανείς δεν περιμένει. Παραδοσιακά πλέον, η δοκιμή του ξεκινά με το Unboxing video, και την πρώτη μας γνωριμία μαζί του. Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει περισσότερο ίσως στο νέο Smartphone της εταιρείας, είναι η οθόνη με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης των 120Hz. Αυτός δεν θεωρείται δεδομένος ακόμα και σε Smartphones που κοστίζουν τα διπλάσια χρήματα από το Poco X3, έστω και αν πρόκειται για μια LCD οθόνη. Μάλιστα έρχεται και με υποστήριξη για προβολή HDR video, για να συμπληρώσει το εντυπωσιακό αυτό σύνολο.

Στο εσωτερικό του Poco X3 βρίσκεται ο νέος Snapdragon 732G επεξεργαστής της Qualcomm, που όπως δηλώνει η ονομασία του, είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 730G που η εταιρεία χρησιμοποιεί ήδη στο εξ ίσου εντυπωσιακό Mi Note 10 Lite. Οι βελτιώσεις αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς, όπως το Gaming με 15% καλύτερη απόδοση, αλλά και την μονάδα “τεχνητής νοημοσύνης”.

Όμως και στον τομέα της κάμερας, το Poco X3 ξεχωρίζει για την κατηγορία του, και όχι μόνο με την βασική κάμερα των 64ΜΡ. Αυτή έρχεται με έναν φακό με διάφραγμα f/1.9 και χρησιμοποιεί για ακόμα μια φορά τον GW1 αισθητήρα της Samsung. Η κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, ξεφεύγει από το συνηθισμένο για την κατηγορία τιμής, και έχει ανάλυση 13 αντί για 8ΜΡ προσφέροντας σημαντικά καλύτερα αποτελέσματα.

Τέλος, η Xiaomi έχει πλέον μια πολύ καλή παράδοση και στον τομέα της μπαταρίας, και το Poco X3 δεν αποτελεί την εξαίρεση σε αυτό. Η χωρητικότητα της στα 5.160 mAh είναι έτσι και αλλιώς μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, συνδυάζεται όμως και με ταχεία  φόρτιση στα 33W που υπόσχεται 62% σε μόλις μισή ώρα και μια πλήρη φόρτιση σε περίπου 65 λεπτά σύμφωνα με την εταιρεία.

Τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρωθεί και η αναλυτική δοκιμή του Poco X3 και φυσικά θα ακολουθήσειτ το Review του, σε κείμενο αλλά και βίντεο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights