Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10T Lite Review: Κορυφαίο Value For Money και “δώρο” το 5G

Xiaomi Mi 10T Lite Review: Κορυφαίο Value For Money και “δώρο” το 5G

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Προφανώς η οθόνη του Mi 10T Lite είναι ένας από τους τομείς όπου η Xiaomi έπρεπε να κάνει συγκεκριμένες αλλαγές προκειμένου το Smartphone να είναι συνολικά οικονομικότερο από το Mi 10 Lite. Η βασικότερη από αυτές είναι η χρήση ενός LCD panel για την οθόνη αυτή, το οποίο όμως έρχεται με εντυπωσιακά υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Μάλιστα αυτός δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση δεδομένος στην κατηγορία που ανήκει το Mi 10T Lite, και αυξάνει σημαντικά την ευχάριστη αίσθηση που δίνει σε καθημερινή χρήση.

Τυπικά, η ανάλυση της είναι στα 2400X1080 pixels και είναι ικανοποιητική ακόμα και στη διαγώνιο των 6.67 ιντσών. Θα θέλαμε να υπάρχει και εδώ η επιλογή για ρύθμιση της οθόνης στα 90Hz για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Παρόλα αυτά, προσαρμόζεται αυτόματα ανάμεσα σε 60 και 120Hz, επιστρέφοντας στην χαμηλότερη τιμή όταν προβάλει στατικό περιεχόμενο προκειμένου να έχει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Μια ακόμα αλλαγή που έχει κάνει η εταιρεία στο Mi 10T Lite είναι οι σχετικά περιορισμένες επιλογές για την προσαρμογή της χρωματικής απόδοσης της οθόνης του. Σε αντίθεση με το Mi 10 Lite, αλλά και με τα Mi 10T και Mi 10T Pro, αυτές περιορίζονται σε τρία διαφορετικά χρωματικά Modes και μια επιλογή για την θερμοκρασία του χρώματος.

Προφανώς και σε αυτή την κατηγορία τιμής, ακόμα και αυτές οι επιλογές είναι καλοδεχούμενες, θα θέλαμε όμως να δούμε μια πιο αναλυτική «λίστα» όπως στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας που αναφέραμε.

Παρόλα αυτά, η οθόνη έχει υποστήριξη για προβολή HDR περιεχομένου, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και στο Netflix αλλά και στο Youtube.

Για τα δεδομένα ενός LCD Panel, η οθόνη του Mi 10T Lite έχει ικανοποιητικές γωνίες θέασης, το βασικότερο όμως είναι το εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο του φωτισμού της. Αυτό δεν θεωρείται δεδομένο σε οθόνες αυτής της τεχνολογίας, και πόσο μάλλον με τόσο υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights