Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10T Lite Review: Κορυφαίο Value For Money και “δώρο” το 5G

Xiaomi Mi 10T Lite Review: Κορυφαίο Value For Money και “δώρο” το 5G

απο Kostas Gliatiotis

Η ικανότητα της Xiaomi να παρουσίαζει μονίμως οικονομικές προτάσεις με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν φαίνεται να αλλάζει στο άμεσο μέλλον, με την εταιρεία  να αναγνωρίζει ότι η αγορά αυτή αποτελεί ένα μεγάλο ποσοστό του συνόλου. Μετά το μέχρι και σήμερα εντυπωσιακό, Mi 10 Lite με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, η εταιρεία έκανε πριν λίγο καιρό επίσημη την ύπαρξη και της σειράς Mi 10T που αποτελείται από τρια διαφορετικά μοντέλα. Το οικονομικότερο από αυτά, που αποτελεί και το αντικείμενο του συγκεκριμένου Review, είναι το Mi 10T Lite.

Σε αυτό το μοντέλο, η εταιρεία έχει κάνει συγκεκριμένες αλλαγές σε άμεση σύγκριση με το Mi 10 Lite, προκειμένου να μειώσει ακόμα περισσότερο την τιμή πώλησης του, χωρίς όμως να θυσιάζει αυτά που έχουν σημασία. Στη χώρα μας επίσημα το Mi 10T Lite έρχεται στα 349 ευρώ από την Info Quest που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα όλων των προϊόντων της Xiaomi.

Σχεδιασμός.

Το Mi 10T Lite διαφέρει σημαντικά από τα δύο ακριβότερα μοντέλα της σειράς, τουλάχιστον σε ότι αφορά την εμφάνιση και τον σχεδιασμό στο πίσω μέρος του.

Αρχικά, είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και στο πίσω μέρος του αλλά και στο πλαίσιο του, μια επιλογή που μπορεί παρόλα αυτά να δικαιολογηθεί εύκολα στα χρήματα που κοστίζει και με αυτά που προσφέρει σε κάθε άλλο τομέα.

Οι κάμερες στο πίσω αυτό μέρος, έχουν με τη σειρά τους διαφορετική διάταξη σε σύγκριση με τα δύο ακριβότερα μοντέλα της σειράς, και είναι τοποθετημένες σε ένα στρογυλλό πλαίσιο ψηλά και στο κέντρο. Θα έλεγε κανείς ότι προεξέχουν λίγο περισσότερο από το ιδανικό, όμως η θήκη στη συσκευασία του Mi 10T Lite καλύπτει πολύ καλά την προεξοχή αυτή προκειμένου να μην ακουμπούν σε σκληρές επιφάνειες.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, από τη στιγμή που έρχεται με LCD Οθόνη το Mi 10T Lite, δεν μπορεί να έχει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο σε αυτή. Έτσι βρίσκεται και εδώ στο πλήκτρο ενεργοποίησης, και για μια ακόμα φορά είναι εντυπωσιακά γρήγορος αλλά και αξιόπιστος στο να ξεκλειδώνει το Mi 10T Lite με την πρώτη προσπάθεια.

Μάλιστα και η οθόνη του Smartphone ενεργοποιείται άμεσα, δίνοντας έτσι πλήρως την αίσθηση ότι είναι γρήγορα… έτοιμο για να το χρησιμοποιήσουμε.

Το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς, έχει και υποδοχή για ακουστικά στο κάτω μέρος του, όπως και ενσωματωμένο ραδιόφωνο, δύο επιλογές που και η Xiaomi δυστυχώς πλέον αφαιρεί από όλες τις ακριβότερες συσκευές της.

Τέλος, πρέπει να αναγνωρίσουμε και την ύπαρξη στερεοφωνικού ήχου με το ακουστικό να λειτουργεί σαν δεύτερο ηχείο. Η ένταση είναι εντυπωσιακά δυνατή, για ένα Smartphone στην μεσαία κατηγορία τιμής, και παρότι υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στο βασικό ηχείο και το ακουστικό, αυτή είναι μικρή και πρέπει να… ψάξει κάποιος για να την αντιληφθεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights