Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10T Lite Review: Κορυφαίο Value For Money και “δώρο” το 5G

Xiaomi Mi 10T Lite Review: Κορυφαίο Value For Money και “δώρο” το 5G

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Για την μπαταρία του Mi 10T Lite η Xiaomi έχει επιλέξει μια χωρητικότητα 4.820mAh. Τυπικά είναι λίγο «μικρότερη» από άλλλες συσκευές της εταιρείας, χωρίς όμως η διαφορά να είναι άμεσα ορατή στην πράξη.

Αυτό που κάνει εντυπωση είναι το πως το Mi 10T Lite μπορεί να πετύχει εντυπωσιακούς χρόνους λειτουργίας ακόμα και με την οθόνη του ρυθμισμένη στα 120Hz. Εδώ έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα και η αυτόματη προσαρμογή της στα 60Hz όταν δεν κινείται κάτι σε αυτή.

Ο ιδιοκτήτης του Mi 10T Lite μπορεί να περιμένει μια ημέρα ιδιαίτερα έντονης χρήσης, χωρίς ποτέ να αγχώνεται ότι θα τον αφήσει από μπαταρία πριν επιστρέψει για να το φορτίσει. Στο τέλος της ημέρας μάλιστα μπορεί να έχει από 30 έως και 40% ακόμα διαθέσιμο που είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό ποσοστό.

Προφανώς με αυτή την απόδοση το Mi 10T Lite μπορεί να βγάλει δύο ημέρες λίγο πιο «λογικής» χρήσης με ιδιαίτερη ευκολία, κάτι που δεν μπορεί να πει κανείς για πολλές συσκευές στην ίδια κατηγορία με αυτό, και σίγουρα όχι για συσκευές με τόσο υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Για την φόρτιση της μπαταρίας αυτής, η Xiaomi συνεχίζει σωστά να θεωρεί ότι τα 33W είναι απόλυτα ικανοποιητικά. Παρόλα αυτά, και το Mi 10T Lite έρχεται με έναν μικρότερο φορτιστή στην συσκευασία του στα 27W. Η διαφορά είναι και εδώ μικρή, και δύσκολο να την δει κανείς στην πράξη.

Το Smartphone χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά για να φορτίσει πλήρως την μπαταρία του.

Συμπέρασμα.

Είναι προφανές ότι οι αλλαγές που έχει κάνει η Xiaomi στο Mi 10T Lite προκειμένου να μειώσει την τιμή πώλησης του, σε καμία περίπτωση δεν «μειώνουν» την συνολική του απόδοση.

Ακόμα και η LCD οθόνη του έρχεται με το πλεονέκτημα του υψηλού ρυθμού ανανέωσης, που δεν θεωρείται δεδομένο, και έχει προφανή πλεονεκτήματα σε καθημερινή χρήση και ευχάριστη προβολή.

Οι επιδόσεις του είναι σαφώς πάνω από τον  μέρο όρο στην κατηγορία τιμής του, και το ίδιο ισχύει και για την βασική του κάμερα. Αυτό που έχει τελικά σημασία, είναι ότι για μια ακόμα φορά η εταιρεία προσφέρει σημαντικά περισσότερα από τον ανταγωνισμό της για τα 349 ευρώ που κοστίζει το Mi 10T Lite, με αποτέλεσμα να αποτελεί μια ακόμα ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση από την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights