Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei Black Friday προσφορές σε Smartwatch και Werables

Huawei Black Friday προσφορές σε Smartwatch και Werables

απο Kostas Gliatiotis

Ακόμα και αν κάποιος δεν αναζητά ενά νέο Smartphone στην περίοδο του Black Friday και θέλει να κάνει πιο εύκολη και «έξυπνη» την καθημερινότητα του με προϊόντα τεχνολογίας που συνδυάζονται με αυτό και όχι μόνο, η Huawei έχει διαθέσιμα σε χαμηλότερη τιμή μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα.

Watch GT 2

Το εντυπωσιακό μέχρι και σήμερα Smartwatch της εταιρείας, με μια εντυπωσιακή σε λεπτομέρεια οθόνη, και φυσικά την κορυφαία απόδοση της μπαταρίας του, έρχεται στα 129 ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη Smartphone (οποιασδήποτε εταιρείας…).

Με πολυτελή και σοβαρό σχεδιασμό, κατασκευή από μέταλλο και προσοχή στην λεπτομέρεια, μπορεί εκτός των άλλων να καταγράφει συνεχώς στοιχεία για την υγεία του ιδιοκτήτη του, όπως και κάθε είδους άθληση.

Μάλιστα, στην ίδια τιμή είναι διαθέσιμη και η «γυναικεία» έκδοση, με διαφορετικό και πιο… κομψό σχεδιασμό προκειμένου να ταιριάζει καλύτερα στις διαφορετικές απαιτήσεις της καθημερινότητας χωρίς όμως καμία θυσία στις δυνατότητες του.

Watch Fit

Το νέο Smartwatch της εταιρείας, με τον διαφορετικό από το συνηθισμένο σχεδιασμό, ξεχωρίζει με την σειρά του για την χαμηλότερη τιμή πώλησης στα 89 ευρώ.

Με μια μεγαλύτερη από το συνηθισμένο οθόνη με διαγώνιο 1.64 ίντσες, ελαφρύ και απλό σχεδιασμό για άνετη χρήση ακόμα και σε πιο «καθημερινή» άσκηση και όχι μόνο. Φυσικά πάντα με κορυφαία διάρκεια μπαταρίας και δυνατότητα καταγραφής εντυπωσιακά πολλών ειδών άθλησης.

Watch GT

Το Smartwatch που έδειξε πρώτο τι μπορεί να πετύχει η Huawei στην συγκεκριμένη κατηγορία, συνεχίζει να εντυπωσιάζει μέχρι και σήμερα με την μπαταρία και την οθόνη του. Στα 79 ευρώ αποτελεί μια μοναδική προσφορά για όσους αναζητούν ένα πιο «απλό» Smartwatch.

Huawei Watch GT Review : Ο ιδανικός σύντροφος του Smartphone

Έχοντας και αυτό μια μεγάλη οθόνη με υψηλή ανάλυση, και φυσικά την δυνατότητα να μας ενημερώνει για κάθε είδους ειδοποίηση που δέχεται το Smartphone μας.

Freebuds 3

Φυσικά, για τους φίλους της μουσικής και της ελευθερίας που προσφέρουν τα ασύρματα ακουστικά, η Huawei δεν θα μπορούσε να μην έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα Freebuds 3 που συνεχίζουν να ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό, το μικρό βάρος και την εντυπωσιακή μπαταρία τους, προσφέρονται στα 119 ευρώ για την περίοδο του Black Friday.

Με δυνατότητα χειρισμού πολλών λειτουργιών, εντυπωσιακή ηχητική απόδοση και αποτελεσματική μείωση θορύβου, έρχονται σε μια αντίστοιχα κομψή και προτότυπη «θήκη» που διαθέτει την δική της μπαταρία.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights