Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus Nord N10 Unboxing video

OnePlus Nord N10 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

H “ανάγκή” των δικτύων κινητής τηλεφωνίας ανά τον κόσμο, να προσφέρουν οικονομικές συσκευές με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, έχει ανοίξει μια νέα κατηγορία συσκευών για τους περισσότερους κατασκευαστές. Η OnePlus, η οποία ταυτόχρονα προσπαθεί να επεκτείνει την γκάμα των Smartphones της σε έτσι και αλλιώς χαμηλότερη κατηγορία τιμής, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την νέα αυτή θεωρητικά κατηγορία συσκευών, και μετά το έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τα χρήματα του, OnePlus Nord, παρουσίασε ένα ακόμα πιο οικονομικό Smartphone, το Nord N10. Παρότι η ονομασία του δεν το κάνει απαραίτητα άμεσα ξεκάθαρο, είναι φθηνότερο από το Nord, με συγκεκριμένες αλλαγές για να είναι αυτό δυνατόν αλλά έρχεται με την υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που αναφέραμε.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, παραδοσιακά πλέον γνωρίζουμε για πρώτη φορά το OnePlus Nord N10 στην τελικη μορφη του, όπως θα είναι διαθέσιμο  και στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες στην τιμή των 359 ευρώ. Με διαφορά περίπου 100 ευρώ από το Nord, η εταιρεία έχει κάνει συγκεκριμένες αλλαγές για να το πετύχει αυτό, και οι βασικότερες από αυτές αναλύονται στο συγκεκριμένο βίντεο μας.

Αρχικά, το OnePlus Nord N10, είναι το πρώτο Smartphone της εταιρείας μετά από αρκετά χρόνια πλέον, που χρησιμοποιεί μια LCD οθόνη η οποία “ταιριάζει” καλύτερα στην κατηγορία τιμής του. Παρόλα αυτά, είναι γεγονός ότι πλέον ακόμα και με κόστος περίπου 350 ευρώ, υπάρχουν συσκευές άλλων εταιρειών που έρχονται με συνολικά καλύτερη οθόνη τεχνολογίας AMOLED. Αυτή του N10 όμως (δεν γίνεται συνέχεια να αναφέρει κανείς ολόκληρη την τυπική  ονομασία του…) προσφέρει σαν πλεονέκτημα τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz που και αυτός με τη σειρά του πλέον δεν αποτελεί κάτι το ασυνήθιστο ακόμα και στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο νέος Snapdragon 690 επεξεργαστής της Qualcomm, που είναι ο μέχρι στιγμής οικονομικότερος με υποστήριξη για δίκτυα 5ης γενιάς, με επιδόσεις που παρόλα αυτά είναι αρκετά κοντά σε αυτές του αμέσως “επόμενου” Snapdragon 750G. Εδώ με δεδομένο το ότι ο 750G υπάρχει στο εσωτερικό άλλων Smartphones στην ίδια κατηγορία τιμής, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Oneplus δεν έχει κάνει απαραίτητα την ιδανική επιλογή έστω και αν η διαφορά σε πραγματική απόδοση είναι αρκετά μικρή. Το N10 έρχεται στην βασική του έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB μνήμης RAM, που είναι και στις δύο περιπτώσεις αρκετά για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην κατηγορία τιμής του.

Η βασική από τις συνολικά τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του, είναι και η πρώτη σε Smartphone της OnePlus με υψηλότερη ανάλυση πλέον στα 64ΜΡ. Συνοδεύεται από τρεις ακόμα, με διαφορετική χρησιμότητα για κάθε μια από αυτές. Υπάρχει η συνηθισμένη πλέον κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 8ΜΡ, μια ακόμα Macro κάμερα για φωτογραφίες από μικρή απόσταση στα 2ΜΡ και χωρίς Auto focus και μια τέταρτη ασπρόμαυρη κάμερα. Αυτή χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την βασική για φωτογραφίες πορτραίτου αλλά και για την λήψη ασπρόμαυρων φωτογραφιών.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του OnePlus Nord N10 έχει χωρητικότητα 4.300 mAh και θα μπορούσε να πει κανείς ότι η απόδοση της είναι τουλάχιστον ικανοποιητική. Αυτό μένει να το δούμε στην πράξη μαζί με όλα όσα προσφέρει συνολικά το νέο Smartphone της εταιρείας, στο αναλυτικό του review που έρχεται σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights