Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco M3 Unboxing video

Poco M3 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Poco αποτελεί πλέον ξεχωριστό Brand από την Xiaomi, τυπικά, η εταιρεία όμως συνεχίζει να ανήκει σε αυτή και να μοιράζεται την τεχνογνωσία όπως και τις δυνατότητες κατασκευής της. Συνεχίζει να ξεχωρίζει για τις οικονομικές προτάσεις που έρχονται πάντα με τεχνικά χαρακτηριστικά ανώτερα του ανταγωνισμού τους, και το νεότερο Poco M3 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Μάλιστα είναι με διαφορά το πιο οικονομικό Smartphone της μέχρι και σήμερα, που τις επόμενες ημέρες θα έρθει και στη χώρα μας επίσημα στα 159 ευρώ από την Info-Quest που παραμένει ο επίσημος εισαγωγέας όλων των προϊόντων της Xiaomi.

Παραδοσιακά, στο συγκεκριμένο βίντεο, γνωρίζουμε μαζί τη συσκευή από κοντά για πρώτη φορά, προκειμένου να “ανακαλύψουμε” τι ακριβώς προσφέρει σε αυτά τα χρήματα. Το Poco M3 είναι σχεδιασμένο για όσους αναζητούν μια συσκευή για καθημερινή χρήση, με την οποία όμως να μην… χρειάζεται να κάνουν ενοχλητικές παραχωρήσεις προκειμένου να δώσουν μόλις 159 ευρώ για να την αποκτήσουν. Η βασική του έκδοση έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAΜ, και με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που φαίνεται να είναι ικανά να καλύψουν τις απαιτήσεις αυτές.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.5 ίντσες, έχει όμως και ανάλυση FullHD+ στα 2400×1080 pixels, που δεν θεωρείται δεδομένη σε αυτή την κατηγορία τιμής. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 662 επεξεργαστής της Qualcomm, και το Poco M3 έρχεται με το νεότερο EMUI 12 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, πάνω από το Android 10 της Google. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει όμως είναι η εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του, με χωρητικότητα 6.000mAh, ενώ υποστηρίζεται και “σχετικά” ταχεία φόρτιση στα 18W.

Για τις τρείς κάμερες στο πίσω μέρος του, η βασική έχει ανάλυση 48ΜΡ και είναι πρακτικά και η μοναδική που μπορεί να λειτουργησει αυτόνομα για την λήψη φωτογραφιών. Μαζί της υπάρχει μια ακόμα Macro κάμερα των 2ΜΡ για πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση, όπως και μια ακόμα κάμερα που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την βασική για φωτογραφίες πορτραίτου.

Παραδοσιακά, τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και η αναλυτική δοκιμή του Poco M3 ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι ακριβώς προσφέρει, ετοιμάζοντας το αναλυτικό του Review.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights