Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco X3 Review: Κορυφαίο Value for Money

Poco X3 Review: Κορυφαίο Value for Money

απο Kostas Gliatiotis

Αν υπάρχει μια εταιρεία που έχει αποδείξει ότι ένα Smartphone δεν πρέπει να είναι ακριβό για να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κανείς στην καθημερινότητα του, αυτή είναι προφανώς η Xiaomi. Αν και έχει πλέον διαχωρίσει την Poco σαν ξεχωριστό Brand, οι συσκευές που ανήκουν σε αυτή παραμένουν ουσιαστικά προϊόντα της Xiaomi. Πριν λίγο καιρό λοιπόν, το νεότερο Poco X3 ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία, και αποτελεί μια εντυπωσιακή πρόταση, για αυτά που προσφέρει σε μια εντυπωσιακά χαμηλή τιμή.

Το νέο Smartphone θα κυκλοφορήσει και επίσημα στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, και μάλιστα η έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB μνήμης RAM θα κοστίζει 269 ευρώ, ακριβώς όσο έχει ανακοινώσει επίσημα η εταιρεία.

Στο συγκεκριμένο Review θα αναλύσουμε τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του Poco X3, και θα ανακαλύψουμε αν και στην πράξη είναι τόσο εντυπωσιακό όσο δείχνει «στα χαρτιά».

Σχεδιασμός.

Είναι δεδομένο ότι προκειμένου να πετύχει την εντυπωσιακά χαμηλή τιμή πώλησης του Poco X3, η εταιρεία έπρεπε να κάνει συγκεκριμένες επιλογές σε ότι αφορά τον σχεδιασμό και τα υλικά κατασκευής του.

Σε ότι αφορά το σχέδιο, ειδικά η «διχρωμία» στην πίσω επιφάνεια και το λογότυπο Poco, κάνουν το Smartphone να ξεχωρίζει από το συνηθισμένο, όσο αυτό είναι δυνατόν σε αυτή την κατηγορία.

poco x3

Για τα υλικά κατασκευής, η επιλογή του πλαστικού έχει γίνει προφανώς με γνώμονα το κόστος, έχει όμως σαν πλεονέκτημα την διάτηρηση του βάρους σε πολύ καλά επίπεδα. Με δεδομένη και την μεγάλη σε μέγεθος μπαταρία αλλά και την αντίστοιχα μεγάλη οθόνη του Poco X3, το σχετικά χαμηλό του βάρος το κάνει σημαντικά πιο εύκολο στην μεταφορά του.

poco x3

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, η επιλογή της LCD οθόνης για το Poco X3 (με την οποία και θα ασχοληθούμε στην συνέχεια…) δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση σε αυτή του αισθητήρα αποτυπωμάτων. Έτσι αυτός βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος του Smartphone Και πάνω στο πλήκτρο ενεργοποίησης.

poco x3

Η ταχύτητα του παραμένει κορυφαία όπως περιμένει κανείς σε αισθητήρες αυτού του είδους, όπως και η αξιοπιστία του. Το Poco X3 ξεκλειδώνει πάντα με την πρώτη προσπάθεια, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο για συσκευές με αισθητήρες που είναι ενσωματωμένοι σε οθόνες αυτής της κατηγορίας τιμής.

poco x3

Το Poco X3 έχει και θύρα ακουστικών, που δυστυχώς πλέον θεωρειται «προνόμιο» των συσκευών στην μεσαία κατηγορία τιμής. Μαζί με αυτή έχει και την πάντα χρήσιμη θύρα υπερύθρων για να μπορεί να λειτουργήσει σαν χειριστήριο άλλων συσκευών μέσα στο σπίτι ή/και το γραφείο.

poco x3

Συνολικά, το Poco X3 καλύπτει όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος στην κατηγορία τιμής που ανήκει. Αν υπολογίσουμε ότι υπάρχουν ανταγωνιστικές προτάσεις με αντίστοιχα πλαστική κατασκευή και χωρίς όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, η συγκεκριμένη επιλογή της εταιρείας μπορεί να δικαιολογηθεί σαφώς πιο εύκολα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights