Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 7i Unboxing video

Realme 7i Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Realme είναι μια εταιρεία που πλέον έχει “αποδείξει” το πόσο σοβαρά βλέπει την Ευρωπαϊκή αγορά γενικότερα, αλλά και την Ελληνική πιο συγκεκριμένα. Η εταιρεία εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της προκειμένου να έχει διαθέσιμη μια πρόταση σε κάθε κατηγορία τιμής, και για κάθε είδους καθημερινές ανάγκες. Το οικονομικότερο με διαφορά Smartphone της που έρχεται επίσημα και στη χώρα μας πλέον, είναι το Realm 7i στην εντυπωσιακά χαμηλή τιμή των 169 ευρώ για την βασική του έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB μνήμης RAM.

Παραδοσιακά, γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά το νέο Smartphone στο Unboxing video του, προκειμένου να ανακαλύψουμε τι ακριβώς προσφέρει σε αυτή την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή πώλησης. Στο εσωτερικό του Realme 7i βρίσκεται μια εντυπωσιακά μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία στα 6.000mAh και μάλιστα υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση με εως και 18W που θεωρείται απόλυτα ικανοποιητική για την κατηγορία αυτή. Η οθόνη του Smartphone έχει διαγώνιο 6.53 ίντσες, και αν έχει κάνει μια παραχώρηση η Realme προκειμένου να διατηρήσει χαμηλά το κόστος, είναι η ανάλυση της στα 1600×720 pixels που αποτελεί το αντίστοιχο του 720p για οθόνες με αναλόγία πλευρών 20:9

Το Realme 7i έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του, και η βασική από αυτές έρχεται με ονομαστική ανάλυση 48mp και ένα αρκετά αποδοτικό φακό με διάφραγμα f/1.79. Η δεύτερη κάμερα έχει υπερ ευρυγώνιο φακό για φωτογραφίες με σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο, μια κάμερα που δεν θεωρείται δεδομένη σε αυτή την κατηγορία τιμής. Για τις ικανοποιητικές επιδόσεις του Smartphone “φροντίζει” ο Helio G85 επεξεργαστής της Mediatek, που θεωρητικά και πρακτικά είναι από τις ισχυρότερες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα.

Τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρώσουμε την δοκιμή του Realme 7i και θα επανέλθουμε με το αναλυτικό του Review, προκειμένου να διαπιστώσουμε και στην πράξη πόσο αποδοτικό είναι σαν ένα οικονομικό Smartphone για απλή καθημερινή χρήση.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights