Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Google services εύκολα σε Huawei Smartphones

Google services εύκολα σε Huawei Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει αποδείξει πλέον, ότι μπορεί να παρέχει μια εναλλακτική λύση με το δικό της οικοσύστημα εφαρμογών και υπηρεσιών, που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο στο App Gallery και όχι μόνο.  Παρόλα αυτά, για ένα μέρος του αγοραστικού κοινού, η χρήση των υπηρεσιών και εφαρμογών της Google παραμένει κάτι που θέλουν να έχουν στο Smartphone τους. Στο παρελθόν, έχουμε δει αρκετούς διαφορετικούς τρόπους ώστε να προστεθούν αυτές στις νεότερες συσκευές της εταιρείας, κανένας όμως από αυτούς δεν είναι τόσο “απλός” και εύκολος όσο μια νέα διαδικασία που περιλαμβάνει ουσιαστικά την εγκατάσταση μιας μόνο εφαρμογής.

Η διαδικασία πλέον απαιτεί απλά την εγκατάσταση της εφαρμογής “Dual Space”, που όπως δηλώνει και η ονομασία της, δημουργεί έναν δεύτερο εικόνικό… χώρο στο Smartphone μας. Πρακτικά, πρόκειται για ένα εικονικό δεύτερο γραφικό περιβάλλον, που αναγνωρίζεται σαν μια από τις παλαιότερες συσκευές της Huawei, με υποστήριξη του συνόλου των GMS. Στην συνέχεια η εφαρμογή εγκαθιστά μόνη της σε αυτό το εικονικό περιβάλλον, το σύνολο των Google services προκειμένου να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στη συσκευή μας.

Επειδή η εγκατάσταση στην συνέχεια “τρέχει” μέσα σε αυτό το εικονικό περιβάλλον, οι εφαρμογές που θα εγκαταστήσουμε από το Play Store θα βρίσκονται μέσα σε αυτό, όμως με έναν εύκολο τρόπο μπορούμε να βγάλουμε μια συντόμευση τους στο “κανονικό” μενού του Huawei Smartphone μας. Κάποιες εφαρμογές, που έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν ρυθμίσεις του συστήματος, όπως κάποιο νέο πληκτρολόγιο, δεν λειτουργούν μέσω αυτής της διαδικασίας, αφού η εφαρμογή Dual Space δεν έχει την δυνατότητα να κάνει αλλαγές στο σύνολο του λειτουργικού σύστήματος της συσκευής μας.

Με το Dual Space, η έκδοση λογισμικού που τρέχει η συσκευή μας δεν έχει κάποια σημασία και δεν επιβάλλει κάποιον περιορισμό στην εγκατάσταση του. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί ακόμα και στα Smartphones της εταιρείας που έχουν ήδη αναβαθμιστεί στο νεότερο EMUI 11 γραφικό περιβάλλον της, αλλά και το εντυπωσιακό σε όλους τους τομείς Mate 40 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights