Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy S21 Ultra VS Galaxy S20 Ultra (Video)

Samsung Galaxy S21 Ultra VS Galaxy S20 Ultra (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Πριν ένα χρόνο, η Samsung παρουσίασε το Galaxy S20 Ultra σαν την τότε καλύτερη πρόταση της σειράς. Όπως έγινε όμως μετά γνωστό, το Smartphone προσπαθούσε περισσότερο να εντυπωσιάζει με νούμερα, με απόδοση που στην πράξη απείχε σημαντικά από το ιδανικό. Πλέον, η εταιρεία δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι έχει «ακούσει» όλα αυτά τα παράπονα, και το νέο Galaxy S21 Ultra είναι ένα Smartphone βελτιωμένο σημαντικά σε όλους τους τομείς που έχει σημασία.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, αναλύουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών, στους βασικούς τομείς και όχι μόνο. Το νεότερο από τα δύο Smartphones της εταιρείας, συνεχίζει να προσφέρει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, που πλέον όμως είναι πραγματικά χρήσιμα και στην πράξη.

Η βασική κάμερα του S21 Ultra, έχει και πάλι υψηλή ονομαστική ανάλυση στα 108mp, χρησιμοποιεί πλέον όμως έναν σημαντικά βελτιωμένο αισθητήρα που ανέπτυξε η Samsung ακριβώς για αυτό το Smartphone. Έχει πλέον και ξεχωριστό Laser focus όπως και το Galaxy Note 20 Ultra, προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με την εστίαση της καμερας αυτής. Αντίστοιχα, στην θέση της κάμερας με το 5Χ οπτικό ζουμ του Galaxy S20 Ultra, με την άσκοπα υψηλή ανάλυση των 48ΜΡ, το Galaxy S21 Ultra έχει δύο διαφορετικές κάμερες με 10Χ και 3Χ οπτικό zoom. Η ανάλυση τους είναι στα 10ΜΡ και στις δύο περιπτώσεις, παρόλα αυτά καταφέρνουν να βγάλουν σημαντικά καλύτερες φωτογραφίες.

Η οθόνη του Galaxy S21 Ultra έχει ελάχιστα μικρότερη οθόνη στις 6.8 αντί για 6.9 ίντσες, μια αλλαγή όμως που έχει γίνει προς το καλύτερο. Η οθόνη διατηρεί την υψηλή ονομαστική ανάλυση στα 3200×1440 pixels και πλέον είναι η μοναδική συσκευή της νέας σειράς με οθόνη αυτού του είδους. Πλέον όμως έχει την δυνατότητα να λειτουργεί στην ονομαστική της αυτή ανάλυση και ταυτόχρονα με ρυθμό ανανέωσης εως και 120Hz. Μάλιστα προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες προκειμένου να έχει και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Η σημαντικότερη όμως αλλαγή έχει γίνει στο εσωτερικό των δύο συσκευών. Το Galaxy S21 Ultra έρχεται με τον Exynos 2100 επεξεργαστή της Samsung, που έχει λύσει όλα τα προβλήματα του Exynos 990 στο αμέσως προηγούμενο Smartphone της εταιρείας. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την καλύτερη οθόνη με την αυτόματη προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης, συμβάλει ιδιαίτερα και στην σημαντικά βελτιωμένη αυτονομία του νεότερου μοντέλου.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η μπαταρία των 5.000 mAh να διατηρεί την ίδια χωρητικότητα αλλά σημαντικά καλύτερη απόδοση στην πράξη. Δυστυχώς, η Samsung αφαίρεσε την ταχεία φόρτιση των 45W του Galaxy S20 Ultra από το νεότερο μοντέλο. Η τελευταία «αλλαγή» που έχει κάνει η εταιρεία, αφορά την τιμή πώλησης του Galaxy S21 Ultra, αφού αυτό είναι έστω και λίγο πιο «οικονομικό» από τον προκάτοχο του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights