Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9T Unboxing Video

Xiaomi Redmi Note 9T Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή της μεσαίας κατηγορίας, στη χώρα μας και όχι μόνο, και συνεχώς “εμπλουτίζει” την γκάμα των συσκευών της. Με την προφανή … ανάγκη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας να επεκτείνουν την κάλυψη αλλά και την αποδοχή των νέων δικτύων 5G, οι όλο και οικονομικότερες προτάσεις με υποστηρίξη για τα δίκτυα αυτά είναι πάντα ενδιαφέρουσες. Το νέο Redmi Note 9T της εταιρείας, είναι σχεδιασμένο με το 5G σαν ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα για τα χρήματα που κοστίζει, όμως δεν παύει να είναι ενδιαφέρον και σχεδόν σε κάθε άλλο τομέα.

Στη χώρα μας, το νέο Smartphone της Xiaomi θα κυκλοφορήσει επίσημα τις επόμενες ημέρες, και παραδοσιακά πλέον, το γνωρίζουμε για πρώτη φορά στο Unboxing video του.  Το Redmi Note 9T έρχεται με μια οθόνη 6.5 ιντσών, με την απόλυτα ικανοποιητική ανάλυση των 2340×1080 pixels που αποτελεί το αντίστοιχο του FullHD για οθόνη με αναλογία πλευρών 19.5:9. Αναμενόμενα, χρησιμοποιεί ένα LCD Panel, Κάτι που σημαίνει ότι και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί στο δεξί μέρος του Smartphone και συγκεκριμένα στο πλήκτρο ενεργοποίησης.

Ενδιαφέρον έχει όμως και ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Redmi Note 9T, αφού αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και απόλυτα ικανοποιητικές επιδόσεις. Ο Dimensity 800U επεξεργαστής της Mediatek, έχει πρακτικά την ίδια απόδοση με τους Snapdragon 750 και 765G της Qualcomm, με πιθανόν κάποια διαφορά στην απόδοση της κάρτας γραφικών. Η βασική έκδοση του Smartphone έρχεται στη χώρα μας με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB μνήμης RAM, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει διαθέσιμη μεγαλύτερη έκδοση.

Η κάμερα στο πίσω μέρος του Redmi Note 9T αποτελεί ίσως και τον μόνο τομέα στον οποίο δεν εντυπωσιάζει η συσκευή. Η ανάλυση της είναι στα 48ΜΡ και καλύπτει τις βασικές “απαιτήσεις” που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτή την κατηγορία, αν και η ίδια η Xiaomi έχει ακόμα διαθέσιμα τα Poco X3 και Redmi Note 9 Pro με κάμερα υψηλότερης ανάλυσης, χωρίς όμως 5G υποστήριξη. Μαζί με αυτή, υπάρχει μια ακόμα Macro κάμερα των 2ΜΡ για φωτογραφίες από μικρή απόσταση και μια κάμερα που λειτουργεί σαν αισθητήρας “βάθους” σε φωτογραφίες πορτραίτου.

Τέλος, η μπαταρία του Redmi Note 9T έχει απόλυτα ικανοποιητική χωρητικότητα στα 5.000 mAh και ταχεία φόρτιση με 18W που παρότι δεν αποτελεί ότι πιο γρήγορο ακόμα και σε αυτή την κατηγορία, είναι απόλυτα ικανοποιητική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights