Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco M3 Review: Χαμηλό budget, όχι χαμηλή απόδοση

Poco M3 Review: Χαμηλό budget, όχι χαμηλή απόδοση

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Παρότι το Poco M3 ανήκει σε μια κατηγορία τιμής όπου μια οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης θεωρείται ακόμα «αποδεκτή», δεν κάνει την παραχώρηση αυτή, και η ανάλυση της στα 2340×1080 pixels είναι απόλυτα ικανοποιητική ακόμα και στην διαγώνιο των 6.5 ιντσών.

Προφανώς και πρόκειται για ένα LCD Panel, και η χρωματική του απόδοση είναι ίσως ο μοναδικός τομέας όπου χωρίς να υπάρχει… παράπονο, δεν είναι και ιδανικός.

Με σχετικά ζωντανά και έντονα χρώματα, είναι αρκετά ευχάριστη σε καθημερινή χρήση, χωρίς όμως τη χρωματική ακρίβεια που έτσι και αλλιώς μάλλον δεν είναι το «ζητούμενο» σε ένα οικονομικό Smartphone.

Αναμενόμενα δεν έρχεται και με υποστήριξη για προβολή HDR περιεχομένου, μια δυνατότητα που η xiaomi συνεχίζει να είναι η μοναδική εταιρεία που την προσφέρει ακόμα και σε ιδιαίτερα οικονομικές συσκευές της. Απλά όχι τόσο οικονομικές όσο το Poco M3.

Ο φωτισμός τώρα, στην μέγιστη ένταση του είναι περισσότερο από ικανοποιητικός ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, αρκετά ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς το Smartphone του χωρίς πρόβλημα. Οι γωνίες θέασης τώρα είναι απλά ικανοποιητικές, αφού παρότι δεν εμφανίζεται ενοχλητική χρωματική αλλοίωση, ο φωτισμός μειώνεται σημαντικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights