Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Creative Sound Blaster Play! 4 Unboxing video

Creative Sound Blaster Play! 4 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative, εκτός από μια εντυπωσιακή γκάμα ακουστικών, σχεδιασμένων για κάθε είδους ανάγκη, φροντίζει να καλύπτει και πιο “εξειδικευμένες” απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Οι εξωτερικές κάρτες ήχου είναι μια από αυτές, και παρότι αρχικά είναι… δύσκολο να δει κάποιος την χρησιμότητα τους, στην πραγματικότητα είναι πολλές οι περιπτώσεις που μπορούν να βελτιώσουν την “ηχητική” καθημερινότητα μας. Η Sound Blaster Play! 4, αποτελεί μια από τις πιο απλές αλλά και έξυπνες λύσεις της εταιρείας στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Αυτό που την κάνει ενδιαφέρουσα, είναι το Active Noise cancellation, μια δυνατότητα που θεωρείται δεδομένη πλέον σε ασύρματα ακουστικά, όχι όμως και στους περισσότερους υπολογιστές. Με την Sound Blaster Play! 4 λοιπόν, μπορεί κανείς να μειώνει σημαντικά τον θόρυβο από τον χώρο γυρω του που μεταφέρεται στους συνομιλητές του, σε οποιαδήποτε από τις δημοφιλείς αυτόν τον καιρό εφαρμογές video κλήσεων. Μάλιστα, επειδή είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 10 (και όχι μόνο), αναγνωρίζεται από το λειτουργικό σύστημα και δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη υποστήριξη από εφαρμογές όπως το Skype, το Zoom κλπ.

Επειδή όμως η Sound Blaster Play! 4 έχει USB type-C θύρα, όπως πρέπει άλλωστε να έχει κάθε σοβαρό προϊόν τεχνολογίας πλέον το 2021, είναι συμβατή και με Smartphones αλλά και Tablets. Σε αυτή την περίπτωση, η χρησιμότητα της είναι διαφορετική, αφού βελτιώνει την ηχητική απόδοση που συνήθως δεν ξεχωρίζει ειδικά με πιο “ποιοτικά” ακουστικά.

Στη χώρα μας η Sound Blaster Play! 4 είναι διαθέσιμη από την επίσημη σελίδα της εταιρείας, σε μια ενοχλητικά χαμηλή τιμή στα 29 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights