Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Google Services με εύκολο τρόπο σε Huawei Smartphones

Google Services με εύκολο τρόπο σε Huawei Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Κατά καιρούς, έχουμε δει αρκετούς διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να προσθέσει το σύνολο των εφαρμογών και υπηρεσιών της Google σε συσκευές της Huawei, είτε αυτό είναι κάποιο Smartphone ή φυσικά και κάποιο από τα εντυπωσιακά Tablets της εταιρείας. Εκτός όμως αυτών, υπάρχει και μια σχετικά πιο “απλή” λύση, με την χρήση της εφαρμογής GSpace που δημιουργεί ουσιαστικά ένα δεύτερο εικόνικό χώρο στη συσκευή μας.

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή λοιπόν, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το Google account του για να έχει κανονικά πρόσβαση στο Play Store και να κατεβάσει τις εφαρμογές που χρειάζεται. Η εφαρμογή αναγνωρίζεται από την Google σαν ένα παλαιότερο Smartphone της Honor προκειμένου να έχει πρόσβαση στο Play Store, οι εφαρμογές που εγκαθιστούμε όμως με αυτόν τον τρόπο, περιορίζεται μέσα στον εικονικό χώρο του Gspace. Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα να τις “βγάλουμε” στο μενού της συσκευής μας σαν συντόμευση προκειμένου να μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε χωρίς να πρέπει κάθε φορά να ανοίξουμε το GSpace πρώτα.

Επειδή είναι ένας δεύτερος εικονικός χώρος στη συσκευή μας, έχει κάποιους περιορισμούς αφού εφαρμογές που θέλουν να κάνουν αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, κάτι που όμως υπό συνθήκες είναι και πλεονέκτημα ασφαλείας. Όπως πάντα, έχουμε δει και διαφορετικούς τρόπους ώστε να μπορεί κάποιος να βρει πολλές από τις εφαρμογές που χρειάζεται στην καθημερινότητα του, σε ξεχωριστό βίντεο, με την χρήση του Petal Search που έχει σχεδιάσει η ίδια η Huawei.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights