Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Lenovo Thinkbook 13s Review: Επαγγελματική και καθημερινή χρήση

Lenovo Thinkbook 13s Review: Επαγγελματική και καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Δεν είναι τυχαίο που η Lenovo είναι η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία φορητών υπολογιστών στον κόσμο. Σχεδιάζει διαφορετικές σειρές προϊόντων που η κάθε μια καλύπτει διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικές κατηγορίες. Τι γίνεται όμως όταν υπάρχει και αγοραστικό κοινό που έχει ανάγκη από  επαγγελματικά χαρακτηριστικά σε ένα Laptop με εμφάνιση και λογική που ταιριάζει περισσότερο σε καθημερινή χρήση.

Η απάντηση της Lenovo  σε αυτό το ερώτημα είναι η σειρά Thinkbook, που όπως ξεκάθαρα δηλώνει και η ονομασία της, βασίζεται στην κορυφαία επαγγελματική σειρά Thinkpad που εδώ και πολλά χρόνια πλέον αποτελεί το «benchmark» στα επαγγελματικά Laptops.

Συνδυάζοντας πολλά από τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας επαγγελματίας στην καθημερινότητα του, με πολλές από τις … ανέσεις που έχει ένα πιο Mainstream laptop, κάθε Thinkbook δικαιωματικά αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση από αυτές που μας έχει συνηθίσει η Lenovo.

Σχεδιασμός.

Μια από τις διαφορές που είχε μέχρι σήμερα κάθε είδους επαγγελματικό Laptop της εταιρείας, ήταν ότι «έδειχνε» με την εμφάνιση του σε ποιο κοινό απευθύνεται. Το Thinkbook από την πλευρά του… αναγνωρίζει ότι υπάρχουν και επαγγελματίες που θέλουν ένα όμορφο και πολυτελές Laptop που εκτός από το να κάνει τη δουλειά του, θα είναι και ευχάριστο σε καθημερινή χρήση.

Η κατασκευή από αλουμίνιο στο σύνολο του Thinkbook, το κάνει ένα από τα πλέον πολυτελή μηχανήματα που μπορεί να βρει κανείς σε αυτή την κατηγορία και όχι μόνο. Το μέγεθος αλλά και το πάχος του, είναι λίγο μεγαλύτερα από το συνηθισμένο για ένα Laptop με οθόνη 13 ιντσών, υπάρχει όμως ένας πολύ καλός λόγος που συμβαίνει αυτό.

Το πλαίσιο κάτω από την οθόνη, είναι λίγο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, προκειμένου οι συνολικές διαστάσεις του Thinkbook να επιτρέπουν ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος πληκτρολόγιο, αλλά και ένα μεγάλο σε επιφάνεια Trackpad ακριβώς κάτω από αυτό.

Η μεταλλική κατασκευή, έχει επιπτώσεις στο βάρος του Thinkbook, που χωρίς να είναι δύσκολο στη μεταφορά του, είναι λίγο βαρύτερο από ότι θα έπρεπε.

Επειδή προφανώς η ασφάλεια είναι ένας τομέας που πάντα η Lenovo δίνει σημασία σε επαγγελματικά μηχανήματα και μή, το Thinkbook έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων, που μάλιστα είναι ενσωματωμένος στο πλήκτρο ενεργοποίησης του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights