Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Buds Pro Unboxing video

Samsung Galaxy Buds Pro Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung έχει πλέον μια αρκετά μεγάλη γκάμα ασύρματων ακουστικών, και τα Galaxy buds Pro απότελούν τα νεότερα από αυτά, και θεωρητικά τα καλύτερα. Παρουσιάστηκαν από την εταιρεία μαζί με τα τρία νέα Galaxy S21, και έρχονται με συγκεκριμένες και σημαντικές βελτιώσεις. Το έξυπνο Active noise cancellation προσαρμόζεται αυτόματα ώστε να αναγνωρίζει την φωνή και να την αφήνει να “περνάει” στο ακουστικό, ενώ η ηχητική τους απόδοση είναι … ρυθμισμένη από την AKG. Σύμφωνα με την Samsung, να νέα True wireless ακουστικά της έχουν έως και 5 ώρες χρόνο αναπαραγωγής με το ANC ενεργό και συνολικά 18 ώρες με τη μπαταρία που έχει και η θήκη τους.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά τα Galaxy Buds Pro, πριν την αναλυτική δοκιμή τους. Η Samsung έχει αλλάξει σημαντικά τον σχεδιασμό τους, προκειμένου να μοιάζουν περισσότερο με… ακουστικά σε σύγκριση με τα Galaxy Buds Plus, και οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν περισσότερα μικρόφωνα, μεγαλύτερο Driver σε κάθε ακουστικό για καλύτερη απόδοση σε μπάσο, και φυσικά μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό τους.

Το έξυπνο Noise cancellation μπορεί να αναγνωρίσει την ανθρώπινη φωνή και να αλλάξει αυτόματα το Mode προκειμένου να μιλήσουμε με κάποιον, και στην συνέχεια προσαρμόζεται και πάλι αυτόματα. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα επιλογής του πόσο “επιθετικό” θα είναι σε εξωτερικούς ήχους προκειμένου να προσαρμόζεται ανάλογα με την “φασαρία” στον χώρο γύρω μας. Παρόλα αυτά, στην τιμή που πωλούνται επίσημα στη χώρα μας τα Galaxy Buds Pro, έχουν σκληρό ανταγωνισμό από άλλες εταιρείες όπως η Apple με τα Airpods Pro και η Huawei με τα Freebuds Pro.

Στο αναλυτικό τους Review θα δούμε πως ακριβώς αποδίδουν σε καθημερινή χρήση τα νέα ακουστικά της εταιρείας, αν και η πρώτη εικόνα είναι ότι η εταιρεία έχει αναγνωρίσει και διορθώσει πολλά από τα προβλήματα των προηγούμενων ασύρματων ακουστικών της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights