Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 20 5G Unboxing video: Μια διαφορετική πρόταση

TCL 20 5G Unboxing video: Μια διαφορετική πρόταση

απο Kostas Gliatiotis

Η TCL επανέρχεται “δυναμικά” στην αγορά των Smartphones, με αρκετές νέες συσκευές που θα φτάσουν και στη χώρα μας το επόμενο διάστημα. Το TCL 20 5G είναι η πρώτη από αυτές, και έρχεται αποκλειστικά από την Cosmote και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ο Snapdragon 690 επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι μάλλον “ικανοποιητικός” σε επιδόσεις, αν και θεωρητικά διαφορετικός από τον Snapdragon 765G του αμέσως προηγούμενου TCL 10 5G.

Το LCD panel κατασκευάζεται από την ίδια την εταιρεία, είναι μια από τις καλύτερες οθόνες στο είδος της, και χρησιμοποιεί την τεχνολογία NXTVISION που έχει αναπτύξει η TCL για προβολή HDR περιεχομένου και όχι μόνο. Προφανώς αποτελεί και ένα από τα πλεονεκτήματα του Smartphone, σε μια κατηγορία που δυστυχώς ακόμα υπάρχουν προτάσεις από άλλες εταιρείες με 720p οθόνη είτε LCD είτε τεχνολογίας AMOLED.

Παραδοσιακά λοιπόν, η γνωριμία μας με το TCL 20 5G ξεκινάει με το Unboxing video του, στην βασική και μοναδική έκδοση του που είναι επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB μνήμης RAM.

Η βασική κάμερα του Smartphone είναι μάλλον ικανοποιητική, με ανάλυση 48mp και μαζί της υπάρχει ένας ακόμα Ultrawide φακός στα 8mp και μια Macro κάμερα με έστω χαμηλότερη ανάλυση στα 2mp. Η μπαταρία τέλος, έχει ικανοποιητική χωρητικότητα στα 4.500mAh αλλά η φόρτιση στα 18W είναι ίσως χαμηλότερη από το ιδανικό για την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Εδώ μάλιστα δημιουργεί απορίες η επιλογή της εταιρείας να συμπεριλάβει στην συσκευασία του Smartphone έναν φορτιστή των 10W μόλις, που δεν ταιριάζει απαραίτητα στα χρήματα που κοστίζει.

Παρόλα αυτά, στην Ελληνική αγορά, υπάρχουν πλέον πολλές διαφορετικές προτάσεις με υποστήριξη για 5G δίκτυα στην μεσαία κατηγορία τιμής, από σχεδόν κάθε εταιρεία. Η Samsung έχει πλέον τρία διαφορετικά μοντέλα διαθέσιμα, τα Galaxy A32, Galaxy A42, Galaxy A52 5G, η Xiaomi μια επίσης εντυπωσιακή “γκάμα” με τα Redmi Note 9T, Mi 10 Lite, Mi 10T Lite και η Realme με τα X50 5G, Realme 7 5G και το προηγούμενο κορυφαίο της Smartphone, το X50 Pro 5G.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights