Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9T 5G Review: Μια ακόμα επιτυχία

Xiaomi Redmi Note 9T 5G Review: Μια ακόμα επιτυχία

απο Kostas Gliatiotis

Αν υπάρχει κάτι που θεωρείται «δεδομένο» για την Xiaomi, είναι η ικανότητα και η θέληση της εταιρείας να προσπαθεί να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες απαιτήσεις και ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Για να το πετύχει αυτό, φροντίζει να έχει αντίστοιχα και έναν εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό διαφορετικών συσκευών προκειμένου ο καθένας να μπορεί να επιλέξει αυτή που ταιριάζει στις απαιτήσεις του αυτές, αλλά και στα χρήματα που θέλει να διαθέσει. Το Redmi Note 9T είναι μια ακόμα «απόδειξη» της λογικής αυτής, αφού το νεότερο Smartphone της εταιρείας που έρχεται επίσημα στη χώρα μας από την Info-Quest εστιάζει σε μια μάλλον συγκεκριμένη κατηγορία.

Είναι προς το παρόν πάντα, η οικονομικότερη πρόταση της Xiaomi και μια από τις οικονομικότερες γενικότερα, με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Εστιάζει μάλιστα σε αυτή, ίσως και λίγο περισσότερο από ότι θα έπρεπε όπως θα δούμε στη συνέχεια, σε μια κατηγορία τιμής που και η ίδια η εταιρεία έχει πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως το Poco X3 και το ακόμα παλαιότερο Redmi Note 9 Pro.

Σχεδιασμός.

Το Redmi Note 9T θυμίζει άμεσα συσκευή της Xiaomi με την εξωτερική του εμφάνιση, και ειδικά το πίσω μέρος του, όχι τυχαία μοιάζει αρκετά με μερικές ακόμα προτάσεις της εταιρείας.

Στην κατηγορία τιμής που ανήκει, και με δεδομένα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, η χρήση του πλαστικού στην κατασκευή του είναι μάλλον «υποχρεωτική» προκειμένου να μην… ξεφύγει το κόστος του. Παρόλα αυτά, και εδώ η εταιρεία έχει κάνει ότι καλύτερο μπορεί με το συγκεκριμένο υλικό, και στην κατασκευή αλλά και στην εμφάνιση του Redmi Note 9T.

Αρχικά, η πίσω επιφάνεια του, έχει μια διαφορετική πιο «άγρια» υφή, που εκτός του ότι δείχνει λιγότερο … φθηνή είναι και χρήσιμη στο να μην φοβάται ο ιδιοκτήτης του ότι θα του φύγει από τα χέρια. Εδώ φυσικά είναι πάντα χρήσιμη και η θήκη που παραδοσιακά πλέον περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, από τη στιγμή που το Redmi Note 9T έχει μια LCD οθόνη, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο πλήκτρο ενεργοποίησης στην δεξιά πλευρά του, σε μια θέση που πλέον «τείνει» να γίνει στο στάνταρ στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής και όχι μόνο.

Όπως πάντα, ο αισθητήρας αυτός έχει την αξιοπιστία που πρέπει ώστε να διαβάζει το αποτύπωμα μας με την πρώτη προσπάθεια, και ο συνολικός χρόνος που χρειάζεται μέχρι να «ξυπνήσει» και η οθόνη ώστε να έχει πραγματικά ξεκλειδώσει η συσκευή, είναι απόλυτα ικανοποιητικός.

Το Redmi Note 9T έχει δύο ακόμα ιδιαίτερα χρήσιμα «χαρακτηριστικά» ειδικά για την κατηγορία του. Το ένα είναι ο στερεοφωνικός ήχος, που μάλιστα έχει … υλοποιηθεί καλύτερα από το συνηθισμένο. Εκτός του να λειτουργεί σαν δεύτερο ηχείο το ακουστικό της συσκευης, υπάρχει στο πάνω μέρος μια επιπλέον «οπή» από την οποία βγαίνει ο ήχος. Με αυτόν τον τρόπο, η ένταση είναι σαφώς πιο ισορροπημένη με το βασικό ηχείο του Redmi Note 9T.

Το δεύτερο είναι φυσικά η υποδοχή των 3.5mm για ενσύρματα ακουστικά, μια επιλογή που συνδυάζεται και με το ενσωματωμένο ραδιόφωνο που έχει το Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights