Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A52 Review: Επιτέλους ανταγωνιστικό

Samsung Galaxy A52 Review: Επιτέλους ανταγωνιστικό

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Galaxy A52 της Samsung, έρχεται με όλες τις βελτιώσεις που θα περίμενε κανείς από την εταιρεία στην μεσαία κατηγορία τιμής, και είναι σημαντικά καλύτερο σε όλους τους τομείς σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο Galaxy A51 που ποτέ δεν δικαιολόγησε πλήρως τα χρήματα του. Από την πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, την κάμερα των 64mp με OIS και την SUPER AMOLED οθόνη στα 90Hz, μέχρι τις έστω αποδεκτές επιδόσεις του Snapdragon 720G επεξεργαστή της Qualcomm.

Το Smartphone τρέχει το OneUI 3.1 γραφικό περιβάλλον της Samsung και το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google κάτω από αυτό. Στο αναλυτικό του review, βλέπουμε όλα όσα προσφέρει το νέο Galaxy A52 στην 4G έκδοση του, μετά από αρκετές ημέρες χρήσης.

Η βασική του κάμερα μπορεί να βγάλει πραγματικά καλές φωτογραφίες, εκμεταλλευόμενη και τον τεχνικά καλό GW1 αισθητήρα των 64mp της ίδιας της Samsung αλλά και το OIS που σε χαμηλότερο φωτισμό βελτιώνει σημαντικά το αποτέλεσμα. Σε σύγκριση με σχεδόν κάθε άλλο Smartphone της μεσαίας κατηγορίας τιμής, το Galaxy A52 έχει μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή βασική κάμερα, κάτι που για χρόνια δεν αποτελούσε πλεονέκτημα των συσκευών της σειράς. Η δεύτερη κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, έχει υψηλότερη ανάλυση από το “συνηθισμένο”, στα 12mp και προσφέρει αντίστοιχα καλύτερο αποτέλεσμα ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η Macro κάμερα προσπαθεί και αυτή να ξεχωρίσει με ανάλυση 5mp και αν μη τι άλλο, οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει είναι απόλυτα ικανοποιητικές για το είδος τους.

Ο Snapdragon 720G επεξεργαστής στο εσωτερικό του, δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής, έχει όμως ικανοποιητικές επιδόσεις ακόμα και για Gaming χρήση, ενώ σε συνδυασμό με τα 90Hz της Super AMOLED οθόνης, η εμπειρία χρήσης είναι απόλυτα ικανοποιητική. Τα 4GB RAM της βασικής έκδοσης του Galaxy A52 είναι πιθανόν ο μοναδικός περιορισμός ώστε να διατηρήσει αυτή την καλή απόδοση και σε βάθος χρόνου, και πιθανότατα η επιλογή μιας καλύτερης έκδοσης όπως αυτής του σημαντικά ακριβότερου Galaxy A72 να ήταν προτιμότερη.

Ακόμα και κατασκευασμένο από πλαστικό, το Smartphone έχει πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, κάτι που δυστυχώς είναι σπάνιο σε ένα Mid Range. Η μπατρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 4.500mAh και απόδοση που ικανοποιεί, με το Smartphone να βγάζει δύο ημέρες λογικής χρήσης με ιδιαίτερη άνεση. ΑΚόμα και οι πιο απαιτητικοί, δεν θα το αφήσουν από μπαταρία μέσα σε μια ημέρα, ενώ η ταχεία φόρτιση των 25W είναι τουλάχιστον λιγότερο “πίσω” από τον ανταγωνισμό σε σύγκριση με το παρελθόν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights