Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 8 unboxing: Ο όχι “μικρός” αδερφός

Realme 8 unboxing: Ο όχι “μικρός” αδερφός

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Realme 8 Pro είναι προφανώς η κορυφαία πρόταση της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία, με έμφαση στη φωτογραφία και την βασική κάμερα των 108mp. Το Realme 8 όμως, είναι ένα αντίστοιχα ενδιαφέρον Smartphone που μάλιστα είναι και σημαντικά πιο οικονομικό. Παραδοσιακά πλέον, το γνωρίζουμε και αυτό μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video του.

Η οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας, έχει την ίδια Super AMOLED οθόνη με το ακριβότερο “αδερφάκι” του, μια μεγαλύτερη μπαταρία στα 5.000mAh, και έναν διαφορετικό Helio G95 επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό του. Παραμένει όμως το ίδιο μικρό και ελαφρύ, έχει αρκετά γρήγορη φόρτιση στα 30W και έρχεται και αυτό με Android 11 και το νεότερο Realme UI v2.0 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας.

Το ενδιαφέρον εδώ, είναι ότι σε σύγκριση με το Realme 8 pro, με εξαίρεση την βασική κάμερα των 108mp, οι άλλες τρεις στο πίσω μέρος των δύο Smartphones είναι ακριβώς οι ίδιες. Η δεύτερη έχει και εδώ έναν Ultrawide φακό και ανάλυση 8mp, υπάρχει η ίδια τρίτη κάμερα με Macro φακό και ανάλυση 2mp, και πρακτικά οι ίδιες επιλογές για λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Η βασική κάμερα όμως, διατηρεί έναν ιδιαίτερα ποιοτικό αισθητήρα στα 64mp, και πρακτικά είναι ένα από τα ελάχιστα Smartphones σε αυτά τα χρήματα με κάμερα αυτής της ανάλυσης.

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, ο Helio G95 επεξεργαστής στο εσωτερικό του “οικονομικότερου” Realme 8, είναι πιο ισχυρός, με την διαφορά να είναι πιο αισθητή στην παραγωγή γραφικών και σε απαιτητικά παιχνίδια. Η μεγαλύτερη μπαταρία είναι ένα ακόμα… πλεονέκτημα, από τη στιγμή που τα δύο Smartphones έχουν και την ίδια πρακτικά οθόνη, με την ίδια ακριβώς ανάλυση στα 2400×1080 pixels. Ο ρυθμός ανανέωσης στα 60Hz μπορεί να δικαιολογηθεί πιο “εύκολα” στο Realme 8, λόγω και της χαμηλότερης τιμής πώλησης του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights