Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi note 10 pro Video review: Το καλύτερο στο είδος του

Xiaomi Redmi note 10 pro Video review: Το καλύτερο στο είδος του

απο Kostas Gliatiotis

To Xiaomi Redmi Note 10 Pro είναι το νεότερο και καλύτερο Smartphone της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία. Έρχεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για τα χρήματα που κοστίζει, με μια κάμερα των 108mp, Super AMOLED οθόνη στα 120Hz και κατασκευή από Gorilla Glass. Στο αναλυτικό του Review βλέπουμε πως τα χαρακτηστικά αυτά μεταφράζονται σε πραγματική καθημερινή χρήση. Το κορυφαίο Smartphone της εταιρείας, εισάγεται επίσημα από την Info-Quest και πωλείται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της.

Η βασική και εντυπωσιακή κάμερα του Redmi Note 10 Pro χρησιμοποιεί τον Samsung HM2 αισθητήρα των 108mp, με βελτιωμένη χρωματική απόδοση και δυναμικό εύρος φωτισμού. Μαζί με αυτή υπάρχει μια ακόμα πιο συνηθισμένη κάμερα με Ultrawide φακό και αισθητήρα των 8mp αλλά και μια πραγματικά χρήσιμη Macro camera, των 5mp η οποία έχει όμως και Auto focus.

Το Smartphone έχει όμως και μια μοναδική στην κατηγορία τιμής του Super AMOLED οθόνη, με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και μάλιστα χρησιμοποιεί ένα κορυφαίο ποιοτικά Panel της Samsung. Ο ρυθμός ανανέωσης δεν προσαρμόζεται αυτόματα, μπορεί όμως να επιστρέφει στα 60Hz όταν δεν χρησιμοποιείται για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Κάτω από το EMUI 12.0.1 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, βρίσκεται το νεότερο μέχρι στιγμής Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google. H βασική έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB Μνήμης RAM κοστίζει στη χώρα μας επίσημα 299 ευρώ και η αμέσως καλύτερη έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και επίσης 6GB RAM είναι στα 329 ευρώ.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 732G επεξεργαστής της Qualcomm, με επιδόσεις 15% καλύτερες από τους Snapdragon 720G και 730G, και η απόδοση του στην πράξη είναι απόλυτα ικανοποιητική. Μάλιστα η εταιρεία έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι οι επεξεργαστές αυτής της κατηγορίας μπορούν με σχετική άνεση να διαχειριστούν την κάμερα με την υψηλή ανάλυση. Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.020mAh, όσο ακριβώς και στο αμέσως προηγούμενο Smartphone της ίδιας σειράς. Φορτίζει με 33W από τον φορτιστή που υπάρχει κανονικά στην συσκευασια, και η απόδοση της είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

STATHIS TOULAS 27/05/2022 - 09:31

Καλημέρα

Μια και πλέον παίζουν σε παρόμοια τιμή

Ποια θεωρείς καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε
Xiaomi Redmi Note 10 Pro και Xiaomi Redmi Note 11S ?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights