Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 10 Review: Το εντυπωσιακό “μικρό”

Xiaomi Redmi Note 10 Review: Το εντυπωσιακό “μικρό”

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi Redmi Note 10, είναι η οικονομικότερη πρόταση της νέας σειράς από την εταιρεία, με κόστος λίγο πάνω από τα 200 ευρώ επίσημα στη χώρα μας. Σε αυτά τα χρήματα έχει μια εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη, 48mp κάμερα με τον IMX582 αισθητήρα της Sony, και αξιοπρεπείς επιδόσεις με τον Snapdragon 678 επεξεργαστή της Qualcomm. Συνολικά, στα 229 ευρώ που κοστίζει επίσημα στη χώρα μας η βασική του έκδοση, είναι αυτή τη στιγμή πιθανότατα η πιο ολοκληρωμένη πρόταση από την εταιρεία.

Στο αναλυτικό μας Review, βλέπουμε πως όλα αυτά μεταφράζονται σε καθημερινή χρήση, με πιθανόν τον καλύτερο τρόπο για αυτή την κατηγορία τιμής.

Η Super AMOLED οθόνη του Smartphone, αναμενόμενα περιορίζεται σε ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz, έχει όμως εντυπωσιακά ζωντανά και έντονα χρώματα, και πολύ καλά επίπεδα φωτισμού. Μάλιστα, βρισκόμαστε πλέον στην εποχή, που ένα οικονομικό Smartphone είναι πιο πιθανό να ανήκει στην xiaomi (και όχι μόνο) και να έρχεται με μια χρωματικά ανώτερη AMOLED οθόνη, από το να ανήκει στην Samsung που κατά κανόνα θεωρείται “πρωτοπόρος” σε αυτόν τον τομέα.

Η βασική κάμερα των 48mp είναι αρκετά “ικανοποιητική” για κάθε είδους χρήση, πάντα με δεδομένο το κόστος του Redmi Note 10. Παραδοσιακά η εταιρεία προτιμάει οι φωτογραφίες να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα με λιγότερο έντονα και ζωντανά χρώματα, ενώ και οι υπόλοιπες κάμερες στο πίσω μέρος του Smartphone είναι απλά ικανοποιητικές για την κατηγορία στην οποία ανήκει.

Ο Snapdragon 678 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του, είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει και η ονομασία του, μια ελάχιστα βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 675, με επιδόσεις όμως που είναι έστω και λίγο καλύτερες από το συνηθισμένο στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Redmi note 10 Pro. Η βασική του έκδοση έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου, και 4GB RAM ενώ υπάρχει διαθέσιμο και σε μια καλύτερη έκδοση με 128GB αλλά και πάλι 4GB RAM.

Τέλος, η μπαταρία έχει και εδώ χωρητικότητα 5.000mAh, με πραγματικά καλή απόδοση και στην πράξη, ενώ έχει ενδιαφέρον η ταχεία φόρτιση με 33W που υποστηρίζει το Smartphone, η οποία είναι σαφώς πιο “γρήγορη” από το συνηθισμένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights