Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ SAMSUNG: Επική καθημερινότητα σε μια διαφορετική εποχή

SAMSUNG: Επική καθημερινότητα σε μια διαφορετική εποχή

απο Kostas Gliatiotis

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν στην καλύτερη περίπτωση «διαφορετική» αλλά και δύσκολη, με την καθημερινότητα μας να αλλάζει με πολλούς τρόπους. Όμως μαζί με τις αλλαγές αυτές ήρθε και ένας διαφορετικός τρόπος επικοινωνίας για τους περισσότερους από εμάς. Η τεχνολογία έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορεί να είναι χρήσιμη σε μια δύσκολη εποχή, βελτιώνοντας και κάνοντας πιο εύκολη την επικοινωνία μας.

Για την Samsung, ο στόχος είναι να κάνει την επικοινωνία μας αυτή, και όχι μόνο, μια «επική» καθημερινή συνήθεια. Αυτά που μέχρι σήμερα φαίνονταν δύσκολα και … βαρετά, να μετατραπούν σε μια εμπειρία τεχνολογίας που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Η νέα σειρά των Galaxy S21 είναι το «όχημα» για αυτή την αλλαγή, με τεχνολογίες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Το Galaxy S21 Ultra  5G ήρθε για να μείνει.

Όταν ένα Smartphone θέτει υψηλά τον πήχη σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσει προσφέροντας μια δυνατή εμπειρία. Το Galaxy S21 Ultra έχει Dynamic AMOLED 2X οθόνη, πιο φωτεινή και πιο «έξυπνη» από ποτέ σε Galaxy smartphone. Στις 6.8 ίντσες, με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz που προσαρμόζεται αυτόματα, και με υποστήριξη του S-Pen (πωλείται χωριστά), είναι αυτή που ταυτόχρονα βελτιώνει την εμπειρία θέασης, προσφέροντας χαρακτηριστικά  επαγγελματικού επιπέδου.

Όμως «επική» καθημερινότητα σημαίνει επικοινωνία με φωτογραφίες και βίντεο, και φυσικά την δυνατότητα να διατηρούμε για πάντα τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας. Οι κάμερες του Galaxy S21 Ultra έχουν σχεδιαστεί να προσφέρουν χαρακτηριστικά  επαγγελματικού επιπέδου, για εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Με την βοήθεία της τεχνητής νοημοσύνης, οι κάμερες αυτές μετατρέπουν ακόμα και ένα απλό βίντεο σε κινηματογραφική παραγωγή. Η δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση 4Κ με 60fps με όλες τις κάμερες του Galaxy S21 Ultra, προσφέρει πάντα την ίδια κορυφαία ποιότητα όποια και αν είναι η «οπτική» μας γωνία.

Το Galaxy S21+ και το Galaxy S21

Με τα δύο μοντέλα της σειράς, η Samsung δίνει σε όλους την δυνατότητα να «εκφράσουν» την προσωπικότητα τους με ένα τρόπο που μέχρι σήμερα δεν ήταν δυνατόν με ένα Smartphone. Διαθέσιμα σε ένα πλήθος χρωματικών συνδυασμών, ποτέ δεν θα είναι βαρετά σε εμφάνιση, και πάντα θα ταιριάζουν με το στυλ και τον χαρακτήρα μας.

Η Dynamic AMOLED 2X οθόνη ξεχωρίζει και εδώ, με σχεδόν ανύπαρκτο πλαίσιο γύρω της για μια μοναδική εμπειρία θέασης.

Οι κάμερες διατηρούν τον «επαγγελματικό» χαρακτήρα τους, με ένα πλήθος επιλογών που μας βοηθούν να πετύχουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι και εδώ… παρούσα, για να στηρίζει τις ικανότητες μας όταν χρησιμοποιούμε τις τρεις εκπληκτικές κάμερες τους.

Μάλιστα ποτέ δεν θα χρειαστεί να διαλέξει κάποιος ανάμεσα σε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Με την δυνατότητα λήψης φωτογραφίών απευθείας από ένα 8Κ βίντεο, οι αγαπημένες μας στιγμές θα είναι πάντα διαθέσιμες σε όποια μορφή τις θέλουμε.

Σχεδιασμένα για όλους.

Με τη σειρά Galaxy S21 η Samsung προσφέρει μια επιλογή για τον καθένα που θέλει να ξεχωρίσει και να κάνει την καθημερινότητα του «επική». Το Galaxy S21 Ultra είναι στην κορυφή της τεχνολογίας της Samsung.

Τα Galaxy S21 και S21+ μας επιτρέπουν να εκφάσουμε την προσωπικότητα μας στην εποχή που η επικοινωνία έχει αλλάξει αλλά παραμένει πιο σημαντική από ποτέ.

Ένα Smartphone μπορεί να γίνει εργαλείο που βελτιώνει την επικοινωνία μας, μπορεί όμως να είναι και ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής σε όλες τις στιγμές της. Η σειρά Galaxy S21 προσφέρει μια επιλογή για όλους.

Sponsored by Samsung

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights