Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco X3 Pro: Πύραυλος με χαμηλό κόστος

Poco X3 Pro: Πύραυλος με χαμηλό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Poco X3 Pro, είναι όπως δηλώνει και η ονομασία του, η βελτιωμένη έκδοση του έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα ικανού Poco X3. Έρχεται με έναν σημαντικά ισχυρότερο Snapdragon 860 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, μια ακόμα καλύτερη οθόνη στα 120Hz με ένα ιδιαίτερα ποιοτικό LCD Panel, και τέσσερις διαφορετικές κάμερες με την βασική από αυτές να χρησιμοποιεί τον IMX582 αισθητήρα των 48mp της Sony. Παραδοσιακά, το γνωρίζουμε μαζί στο Unboxing video του, πριν την αναλυτική δοκιμή και το Review.

H εταιρεία έχει κάνει συγκεκριμένες επιλογές προκειμένου να διατηρήσει το κόστος του Smartphone σε λογικά επίπεδα. “Θυσιάζει” την AMOLED οθόνη του Note 10 Pro που βρίσκεται πρακτικά στην ίδια κατηγορία τιμής, για σημαντικά καλύτερες επιδόσεις , στην πορεία όμως … χάνει και την κάμερα των 108mp για ένα πιο παλιό και λιγότερο αποδοτικό IMX582 αισθητήρα της Sony στα 48mp. Το LCD Panel που έχει επιλέξει η εταιρεία, είναι από τα καλύτερα στο είδος του, με τον περιορισμό ότι έτσι και αλλιώς πλέον οθόνες αυτής της τεχνολογίας χρησιμοποιούνται κατά κανόνα σε Smartphones της μεσαίας κατηγορίας.

Αυτό που κάνει όμως το Poco X3 Pro να δικαιλογεί τα χρήματα του, είναι ο Snapdragon 860 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του. Η ονομασία του δηλώνει μάλλον ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 855 και του 855+ που πριν από δύο χρόνια ήταν η κορυφαία πρόταση της εταιρείας. Αυτο που έχει αλλάξει στον SD860 είναι η συχνότητα λειτουργίας των πυρήνων επεξεργασίας του, καθώς και αυτή της Adreno 640 GPU στο εσωτερικό του, αλλά έχει αφαιρεθεί πλήρως η υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και με εξωτερικό Modem όπως στους 855 και 855+.

εκτός των εντυπωσιακών τεχνικών χαρακτηριστικών, το Poco X3 Pro έχει και μια ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του, με χωρητικότητα 5.160mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 33W. Έρχεται με το MiUi 12 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, και κάτω από αυτό “τρέχει” το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights