Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Creative SoundBlaster JAM V2 unboxing video

Creative SoundBlaster JAM V2 unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative έχει μια παράδοση στον σχεδιασμό προϊόντων ήχου με κορυφαία ποιότητα και απόδοση, πολύ πριν μπουν στην συγκεκριμένη αγορά αρκετές ακόμα εταιρείες. Στον χώρο των ασύρματων on ear ακουστικών, εκτός από την εμπειρία που έχει αποκτήσει, γνωρίζει πολύ καλά και πως να σχεδιάζει προτάσεις συμβατές με κάθε είδους συσκευή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι τα νέα SoundBlaster JAM V2 είναι μια ακόμα οικονομική πρόταση από την εταιρεία, που εστιάζει στην ευκολία χρήσης, την καλή ηχητική απόδοση αλλά και την μέγιστη συμβατότητα.

Τα ακουστικά υποστηρίζουν το aptX HD πρότυπο ασύρματης μεταφοράς ήχου της Qualcomm, αλλά και την νεότερη έκδοση του με χαμηλότερο Latency για σωστό συγχρονισμό ήχου και εικόνας σε βίντεο αλλά και παιχνίδια. Έρχονται με δύο μικρόφωνα προκειμένου να μπορούν να καταγράψουν σωστά τη φωνή μας σε κλήσεις, αλλά και για την χρήση τους σε συνομιλία με κάθε είδους εφαρμογή.

Η μπαταρία έχει έως και 22 ώρες διάρκεια αναπαραγωγής, ενώ όπως είναι δεδομένο πλέον, φορτίζουν μέσω USB type-C θύρας, ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φορτιστή και καλώδιο και από άλλες συσκευές όπως το Smartphone μας. Για την λειτουργία των SoundBlaster JAM V2 δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον εφαρμογή, και το ξεχωριστό “Bass Mode” που έχουν διαθέσιμο, ενεργοποιείται και λειτουργεί αυτόνομα στα ίδια τα ακουστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights