Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor Band 6 Unboxing video

Honor Band 6 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Honor αποτελεί πλέον μια… ανεξάρτητη εταιρεία, που σε βάθος χρόνου ετοιμάζεται να φέρει στην Ελληνική αγορά πολλά νέα προϊόντα σε αρκετές διαφορετικές κατηγορίες, και φυσικά πολλά ενδιαφέροντα Smartphones. Όμως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και για τα εντυπωσιακά Wearable προϊόντα της όπως το κορυφαίο Honor GS Pro, και όχι μόνο. Το νέο Honor Band 6… θολώνει τον “διαχωρισμό” ανάμεσα σε ένα Smartband και ένα Smartwatch, με την μεγάλη οθόνη του αλλά και τις ξεχωριστές δυνατότητες του.

Παραδοσιακά λοιπόν, η γνωριμία μας με το νέο Honor Band 6 ξεκινάει με το unboxing video του.

Αρχικά, η οθόνη αυτή έχει σημαντικά μεγαλύτερο μέγεθος πλέον, στην 1.48″ και είναι ένα ιδιαίτερα φωτεινό OLED Panel. Μπορεί να προβάλλει ένα πλήθος από στατιστικά για την άσκηση μας, και εκτός της συνηθισμένης πλέον μέτρησης των καρδιακών παλμών, το Honor Band 6 μετράει και την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο, την ποιότητα του ύπνου μας και όχι μόνο.

Η εταιρεία δηλώνει ότι η μπαταρία του Band 6 μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες, χρόνος ιδιαίτερα ικανοποιητικός με δεδομένο το μέγεθος της οθόνης του. Εκεί που άλλες εταιρείες σκόπιμα δεν ξεκαθαρίζουν την συμβατότητα των προϊόντων τους με Smartphones άλλων εταιρειών, η Honor υπερήφανα αναφέρει ότι το Band 6 είναι συμβατό με οποιοδήποτε Android Smartphone και iOS συσκευή της Apple. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ιδιοκτήτης του είναι να εγκαταστήσει την εφαρμογή Health από το Play Store ή το App Store και να ακολουθήσει τα ιδιαίτερα απλά βήματα για να ολοκληρώσει τη σύνδεση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights