Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C21 Review: Ο ορισμός του Budget Smartphone

Realme C21 Review: Ο ορισμός του Budget Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η οθόνη του Realme C21 είναι αναμενόμενα σχεδιασμένη να κάνει τη δουλειά της χωρίς περιορισμούς, με την απόδοση που μπορεί να έχει σε αυτά τα χρήματα. Έτσι η Realme έχει επιλέξει ένα LCD panel με ονομαστική ανάλυση 1600×720 pixels που είναι το αντίστοιχο το 720p για οθόνη με αυτη την αναλογία πλευρών.

Αυτό που κάνει ευχάριστη εντύπωση είναι η χρωματική απόδοση της οθόνης αυτής πάντα για τα μέτρα της κατηγορίας. Έχει ιδιαίτερα ζωντανά και έντονα χρώματα, και πολύ καλά επίπεδα φωτισμού.

Μάλιστα ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, είναι ευδιάκριτη με ευκολία,κάτι που δυστυχώς δεν θεωρείται πάντα δεδομένο.

Οι γωνίες θέασης είναι απλά ικανοποιητικές με τη σειρά τους, αν και υπό υπερβολική γωνία, ο φωτισμός μειώνεται αισθητά χωρίς η οθόνη να χάνει ενοχλητικά μέρος της χρωματικής της απόδοσης.

Κάμερα.

Όπως είναι μάλλον αναμενόμενο, οι κάμερες στο πίσω μέρος του Realme C21 είναι σχεδιασμένες απλά για να μπορούν να βγάλουν αξιοπρεπείς φωτογραφίες στις περισσότερες περιπτώσεις. Η βασική από αυτές έχει ανάλυση 13mp σε μια κατηγορία όμως που είναι λογικό να μην περιμένει καποιος μια κάμερα με υψηλότερη ανάλυση.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι οι φωτογραφίες από την συγκεκριμένη κάμερα είναι απόλυτα ικανοποιητικές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χρωματικά είναι κοντά στην πραγματικότητα, με λίγο ίσως πιο έντονα χρώματα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά, εδώ το ζητούμενο είναι μια όμορφη φωτογραφία για χρήση σε Social media και όχι μόνο, και λιγότερο το να είναι τεχνικά άριστη.

Από το Realme C21 απουσιάζει η κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, που συνήθως σε αυτά τα χρήματα υπάρχει περισσότερο για να… υπάρχει αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε συσκευές άλλων εταιρειών με παρόμοιο κόστος το αποτέλεσμα από κάμερες αυτού του είδους στα 5mp είναι μάλλον απογοητευτικό.

Έτσι η δεύτερη και τελευταία κάμερα που μπορεί να βγάλει αυτόνομα φωτογραφίες, έχει έναν Macro φακό για λήψεις από μικρή απόσταση. Όπως είναι και εδώ λογικό, δεν έχει Auto focus, κάτι που περιορίζει την χρήση της στα περίπου 4 εκατοστά για μια σωστά εστιασμένη φωτογραφία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights