Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C21 Review: Ο ορισμός του Budget Smartphone

Realme C21 Review: Ο ορισμός του Budget Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη

Ο Helio G35 επεξεργαστής της Mediatek είναι αυτό που «πρέπει» ώστε το Realme C21 να καλύπτε με άνεση την απλή καθημερινή χρήση για την οποία έχει σχεδιαστεί.

Αυτό που έχει περισσότερο σημασία σε αυτά τα χρήματα, είναι ένα Smartphone να κάνει αυτό που θα του ζητήσουμε χωρίς να δείχνει ότι «δυσκολεύεται» και χωρίς ιδανικά να κολλάει με ενοχλητικό τρόπο.

Το Realme C21 πετυχαίνει με ευκολία αυτό το στόχο, και για εφαρμογές όπως το viber, whatsapp, facebook και Facebook messenger η απόδοση του είναι ικανοποιητική σε κάθε περίπτωση. Προφανώς και το Browsing μέσω του Chrome γίνεται χωρίς ενοχλητικά κολλήματα, και το μοναδικό σημείο όπου «θυμίζει» ότι είναι ένα απλό Smartphone, είναι στον χρόνο που χρειάζεται για εναλλαγή μεταξύ αυτών των εφαρμογών.

Εδώ, έχει σημασία ότι είχαμε στα χέρια μας την έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 3GB RAM, που είναι πλέον το ελάχιστο που πρέπει να έχει ένα Smartphone για απροβλημάτιστη λειτουργία.

Μπαταρία.

Προφανώς και το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Realme C21 ενδιαφέρεται να έχει ένα τηλέφωνο που θα κρατάει η μπαταρία του όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτή στο εσωτερικό του έχει μεγάλη χωρητικότητα στα 5.000mAh και η απόδοση της είναι άκρως εντυπωσιακή. Το Hardware έχει έτσι και αλλιώς περιορισμένη κατανάλωση ενέργειας, και το γραφικό περιβάλλον της Realme φημίζεται για την σωστή και πολύ καλή διαχείριση των εφαρμογών.

Έτσι λοιπόν, το Smartphone μπορεί να βγάλει με χαρακτηριστική άνεση δύο ημέρες χρήσης χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί χρήστες, στο τέλος της πρώτης ημέρας θα έχουν σχεδόν πάντα ένα 30% ακόμα διαθέσιμο από την μπαταρία του, που απλά δεν είναι αρκετό για δεύτερη ημέρα αντίστοιχης χρήσης.

Συμπέρασμα.

Η Realme γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να εστιάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες τιμής προκειμένου να αυξήσει το ήδη πολύ καλό μερίδιο της στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν, φροντίζει πάντα και για τις ανάγκες όσων θέλουν μια τόσο οικονομική συσκευή, που να μην κάνει ενοχλητικές παραχωρήσεις.

Το Realme C21 είναι εκτός των άλλων «δοκιμασμένο» και πιστοποιημένο από την TuV Rheinland για την αξιοπιστία του, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αυτό δίνει στην εταιρεία την … δυνατότητα να βασίζει σε… επίσημα στοιχεία την αξιοπιστία που έτσι και αλλιώς ήδη γνωρίζουν ότι έχουν οι συσκευές της όσοι έχουν επιλέξει κάποιο παλαιότερο μοντέλο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights