Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΝΕΑ SAMSUNG GALAXY A52 ΚΑΙ GALAXY A72: AWESOME IS FOR EVERYONE

ΝΕΑ SAMSUNG GALAXY A52 ΚΑΙ GALAXY A72: AWESOME IS FOR EVERYONE

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά Galaxy A της Samsung, αποτελούσε και αποτελεί την «σίγουρη» επιλογή για ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, που αναζητά εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, εκπληκτικό σχεδιασμό και ένα σύνολο δυνατοτήτων πάντα σε λογικό κόστος. Τα νέα Galaxy A52 και Galaxy A72 είναι πλέον εδώ, για να καλύψουν με τις απαιτήσεις αυτές και όχι μόνο!

Εξοπλισμένα με «awesome κάμερα» 64mp για ευκρινείς εικόνες αλλά και βίντεο, και πάντα… σταθερά με το OIS, είναι σχεδιασμένα για αυτούς που θέλουν το Smartphone τους να αποτελεί μέσο έκφρασης της καθημερινότητας τους. Μια στιγμή από ένα 4Κ βίντεο γίνεται εύκολα και άμεσα μια φωτογραφία μέσω του Video Snap, και οι φωτογραφίες θα είναι γεμάτες λεπτομέρεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες με το Night mode και την τεχνολογία tetra-binning.

Κάθε φωτογραφία και βίντεο όμως θα έχει και τον «προσωπικό» χαρακτήρα μας, με ένα πλήθος εργαλείων και επιλογών για να τις κάνουμε να ξεχωρίζουν. Από το επαγγελματικό Pro-video Mode, που μας δίνει μια μεγάλη ελευθερία ρυθμίσεων εικόνας, σε φωτογραφίες με στυλ χάρη στα AR Emoji και Fun Mode.

Tα νέα Galaxy A κάνουν ξεχωριστή και την προβολή ενός βίντεο, σε Super AMOLED οθόνη με ζωντανά και έντονα χρώματα, και με Refresh Rate στα 90Hz για τα Samsung Galaxy A72 και Galaxy A52 και στα 120Hz για το Galaxy A52 5G. Με μεγάλο μέγεθος στις 6.5 ίντσες για τα δύο Galaxy A52 και ακόμα μεγαλύτερο στις 6.7 ίντσες για το Samsung Galaxy A72, ακόμα και η αποστολή ενός μηνύματος μετατρέπεται σε μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία.

Όμως όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες, πρέπει να συνδυάζονται και με σχεδιασμό που να ξεχωρίζει, κάτι πάντα σημαντικό για αυτούς που θέλουν να εκφράσουν την διαφορετικότητα τους. Με διαφορετικές χρωματικές επιλογές, και μια ομοιόμορφη σχεδίαση χωρίς το ενοχλητικό πλαίσιο γύρω από τις κάμερες, τα Samsung Galaxy A52 και Galaxy A72 φέρνουν κάτι διαφορετικό στη κατηγορία τους. Η πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, αυξάνει την ελευθερία να χρησιμοποιούμε το Smartphone μας ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες*.

Φυσικά, η awesome μπαταρία είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να κάνουμε αυτό που θέλουμε με το Samsung Galaxy A52 και Galaxy A72, όταν το θέλουμε και χωρίς να μας «αφήσει» τη στιγμή που θα το χρειαστούμε για μια μοναδική φωτογραφία. Με μεγάλη χωρητικότητα στα 5.000mAh για το Samsung Galaxy A72 και στα 4.500mAh για τα Samsung Galaxy A52 και Galaxy A52 5G**, το Smartphone μας θα είναι μαζί μας, έτοιμο να μας βοηθήσει να εκφράσουμε την άποψη μας και να αποθηκεύσουμε τις αναμνήσεις μας.

Μια μπαταρία που φορτίζει πολύ γρήγορα χάρη στη δυνατότητα ταχείας φόρτισης στα 25W με φορτιστή που πωλείται χωριστά, για να έχουμε πάντα την ενέργεια που χρειαζόμαστε χωρίς η φόρτιση να αποτελεί μόνιμό άγχος.

Με τα νέα Samsung Galaxy A72 και Galaxy A52, η καινοτομία γίνεται προσβάσιμη από όλους, και η ελευθερία στην επικοινωνία συνδυάζεται με μοναδικό στυλ και δυνατότητες

* Τα Galaxy A52, Α52 5G και Α72 έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Σε περίπτωση που πέσει υγρό που περιέχει ζάχαρη πάνω στο smartphone, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό, στάσιμο νερό ενώ πατάτε ταυτόχρονα τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

** Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.370 mAh για Galaxy A52, A52 5G και 4.860 mAh για A72, αντίστοιχα. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες

«Sponsored by Samsung»

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights