Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Απλό ή Super? Redmi Note 10S vs Note 10

Απλό ή Super? Redmi Note 10S vs Note 10

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα από διαφορετικά Smartphones στη μεσαία κατηγορία τιμής, και το Redmi Note 10 όπως και το Note 10S είναι ίσως δύο από τα πιο ενδιαφέροντα μαζί φυσικά με το εντυπωσιακό Redmi Note 10 Pro. Τα δύο Smartphones έχουν πολλές ομοιότητες, όπως η Super AMOLED οθόνη στις 6.43 ίντσες, η μπαταρία στα 5.000mAh και η ταχεία φόρτιση στα 33W.

Στο συγκεκριμένο VS Video, βλέπουμε αναλυτικά τις ομοιότητες αυτές αλλά και τις διαφορές μεταξύ τους που είναι λιγότερες αλλά αρκετά σημαντικές. Αρχικά, το Note 10S έχει στο εσωτερικό του τον σημαντικά ισχυρότερο Helio G95 επεξεργαστή της Mediatek, αντί για τον Snapdragon 678 της Qualcomm στο “απλό” Note 10. Έρχεται επίσης με το MIUI 12.5 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, με αλλαγές στην εμφάνιση και βελτιώσεις στην συνολική απόδοση. Παρόλα αυτά, και τα δύο Smartphones “τρέχουν” το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google.

Η επόμενη σημαντική διαφορά μεταξύ τους είναι η βασική κάμερα, με ονομαστική ανάλυση 64mp για το καλύτερο από τα δύο μοντέλα, και 48mp αντίστοιχα για το πιο οικονομικό. Η βασική τους έκδοση έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου, και υπάρχουν και τα δύο διαθέσιμα με 128GB. Η μνήμη RAM είναι 6GB για το Note 10S και 4GB για το “απλό” μοντέλο της σειράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights