Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 10S unboxing: Μια ακόμα επιλογή

Xiaomi Redmi Note 10S unboxing: Μια ακόμα επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά redmi Note 10 της Xiaomi, έχει συνολικά… τέσσερα Smartphones, και από αυτά έχουμε ήδη γνωρίσει σε δικά τους βίντεο τα Note 10 και Note 10 Pro. Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε για πρώτη φορά στο Unboxing video του, και το Redmi Note 10S, που τυπικά βρίσκεται … ανάμεσα στα άλλα δύο μοντέλα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του. Σύντομα θα έρθει στην Ελληνική  αγορά και το Redmi Note 10 5G με έμφαση στην υποστήριξη για δίκτυα πέμπτης γενιάς και χαμηλότερο κόστος από το Redmi Note 9T και τα Mi 10T Lite και Mi 10 Lite της εταιρείας με αντίστοιχη υποστήριξη.

Παραδοσιακά, το Smartphone εισάγεται επίσημα στη χώρα μας από την Info-quest που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα όλων των προϊόντων της Xiaomi. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν και επίσημα σε μερικές ημέρες από σήμερα, προκειμένου η σειρά να καλύπτει ακόμα περισσότερες “απαιτήσεις” αλλά και διαφορετικές κατηγορίες τιμής.

Έχει στο εσωτερικό του τον Helio G95 επεξεργαστή της Mediatek, ο οποίος είναι γνωστός πλέον για τις ικανοποιητικές επιδόσεις του σε Smartphones της Xiaomi και όχι μόνο.  H βασική του έκδοση έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM, που είναι ίσως και από τους σημαντικότερους περιορισμούς για το Smartphone. Υπάρχει μια AMOLED οθόνη και εδώ, αλλά στα 60Hz και μια βασική κάμερα στα 64mp χωρίς OIS αναμενόμενα. Μαζί με αυτή υπάρχει παραδοσιακά μια ακόμα κάμερα με Ultrawide φακό και ανάλυση 8mp, αλλά και μια Macro camera στα 2 μόλις Mp όπως και στο απλό Redmi Note 10 δυστυχώς χωρίς auto focus και εδώ.

Είναι και το πρώτο Smartphone της σειράς, που έρχεται με το MiUi 12.5 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, και φυσικά το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google. Η κατασκευή και ο σχεδιασμός του είναι παρόμοιος με αυτόν των υπόλοιπων μοντέλων της σειράς, και έχει μια αντίστοιχα μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του με χωρητικότητα 5.000mAh. Υποστηρίζει όμως πιο αργή φόρτιση στα 18W, έρχεται όμως και αυτό με θύρα ακουστικών και ενσωματωμένο ραδιόφωνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights