Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Watch 3 Pro Unboxing: Μια νέα εποχή… αρμονίας

Huawei Watch 3 Pro Unboxing: Μια νέα εποχή… αρμονίας

απο Kostas Gliatiotis

Εδώ και πολλά χρόνια πλέον, η Huawei έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πως να κατασκευάζει εντυπωσιακά Smartwatch. Με πολυτελή κατασκευή από ακριβά υλικά όπως το τιτάνιο, ζαφείρι στο Watch GT 2 pro, και πάντα με κορυφαία μπαταρία σε όλα τα έως τώρα μοντέλα. Το Huawei Watch 3 Pro όμως είναι μια διαφορετική “γενιά”. Είναι το πρώτο προϊόν της εταιρείας με το harmonyOS, το δικό της λειτουργικό σύστημα. Παραδοσιακά πλέον, το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video του.

Φυσικά, το watch 3 Pro συνεχίζει να είναι κατασκευασμένο από τα ίδια κορυφαία υλικά, με το τιτάνιο και το ζαφείρι να το διαχωρίζουν από σχεδόν κάθε άλλο Smartwatch της αγοράς.

To HarmonyOS φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες δυνατότητες στο Watch 3 Pro, όπως η εγκατάσταση εφαρμογών, αλλά και ένα διαφορετικό γραφικό περιβάλλον. Όμως το Smartwatch συνεχίζει να προσφέρει όλα όσα η εταιρεία θεωρεί σημαντικά, σε μια αντίστοιχα πολυτελή κατασκευή με κεραμικά υλικά.

Η συνεχόμενη μέτρηση των καρδιακών παλμών σε 24ωρη βάση με έξυπνο τρόπο, συνοδεύεται πλέον και από αντίστοιχη συνεχόμενη παρακολούθηση της περιεκτικότητας του αίματος σε οξυγόνο. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως και 21 ημέρες σε συγκεκριμένες συνθήκες, ενώ μόλις 5 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για μια ολόκληρη ημέρα χρήσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights