Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ 5G για όλους ! Xiaomi Redmi Note 10 5G Unboxing

5G για όλους ! Xiaomi Redmi Note 10 5G Unboxing

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi “μεγαλώνει” συνεχώς την γκάμα των Smartphones της που προσφέρει στην μεσαία κατηγορία τιμής. Το νέο Redmi Note 10 5G είναι η πρόταση της δημοφιλούς σειράς, με υποστήριξη για δίκτυα πέμπτης γενιάς, και έρχεται να συμπληρώσει τις επιλογές που προσφέρει η εταιρεία, μαζί με τα Note 10 Pro, Note 10S και το “απλό” Note 10.

Εκτός από το 5G έρχεται με έναν διαφορετικό Mediatek Dimensity 700 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, αυτή τη φορά με μια LCD οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και μια βασική κάμερα στα 48mp. Παραδοσιακά πλέον, το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video του, πριν την αναλυτική δοκιμή και το Review.

Το Redmi Note 10 5G “τρέχει” Android 11 και πάνω από αυτό, το MIUI 12 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi. Το Note 10S και το Note 10 Pro έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε MIUI 12.5 και σύντομα θα ακολουθήσουν τα άλλα δύο μοντέλα της σειράς. Η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh φορτίζει όμως σχετικά πιο αργά στα 18W με τον φορτιστή στη συσκευασία του να είναι ελάχιστα μεγαλύτερος στα 22.5W. Το Smartphone πωλείται και επίσημα πλέον από σήμερα στη χώρα μας, σε όλους τους επίσημους συνεργάτες της Info-Quest που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα των προϊόντων της Xiaomi. Υπάρχει διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με 64GB και 128GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights