Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Watch Fit Elegant: Γυναικεία πολυτέλεια

Huawei Watch Fit Elegant: Γυναικεία πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Huawei Watch Fit Elegant, είναι μια διαφορετική, πολυτελής έκδοση του εντυπωσιακού και ιδιαίτερα επιτυχημένου Watch Fit της εταιρείας. Εκτός από διαφορετικό χρώμα, είναι πλέον κατασκευασμένο από μέταλο, προκειμένου να είναι πιο πολυτελές και να ταιριάζει περισσότερο σε καθημερινή χρήση. Διατηρεί την εντυπωσιακή AMOLED οθόνη με μέγεθος 1.64 ίντσες, και έχει την ίδια μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ημέρες απλής χρήσης.  Παραδοσιακά, το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video του.

Προσφέρει όμως και όλες τις δυνατότητες του “απλού” Watch Fit, όπως η έξυπνη μέτρηση καρδιακών παλμών, η μέτρηση της περιεκτικότητας σε οξυγόνο στο αίμα αλλά και 96 διαφορετικά είδη άθλησης. Μάλιστα έχει και έναν “βοηθό” που προτείνει διαφορετικούς και πιο αποτελεσματικούς τρόπους άσκησης αλλά και πως να βελτιώσουμε τον ύπνο μας δημιουργώντας στατιστικά για την ποιότητα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights