Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Creative SXFI Air Gamer: Ήχος, παιχνίδι και όχι μόνο

Creative SXFI Air Gamer: Ήχος, παιχνίδι και όχι μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative φημίζεται για την εξειδίκευση και την εμπειρία της στον τομέα του ήχου, με προϊόντα που ξεχωρίζουν και για την ηχητική τους απόδοση αλλά και για την πληρότητα τους. Τα νέα SXFI Air Gamer, είναι ένα ακόμα εντυπωσιακό ζευγάρι Over Ear ακουστικών, που έρχονται να προσφέρουν επιπλέον ελευθερία και επιλογές συνδεσιμότητας. Παραδοσιακά, τα γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video, πριν την αναλυτική δοκιμή τους και φυσικά το Review που θα ακολουθήσει.

Ο ιδιοκτήτης τους έχει πλέον να επιλέξει ανάμεσα σε USB Type-C, καλώδιο 3.5mm αλλά και Bluetooth 5.0 για ασύρματη σύνδεση. Το CommanderMic όπως το ονομάζει η εταιρεία, είναι σχεδιασμένο να προσαρμόζεται ακριβώς στο σημείο που το θέλουμε, και έχει και αυτό ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Είτε παίζει παιχνίδια κάποιος, είτε απλά συμμετέχει σε μια τηλεσυνδιάσκεψη, το SXFI Chat mode αναγνωρίζει και ξεχωρίζει την ανθρώπινη φωνή ακόμα και σε χώρους με έντονο θόρυβο κάθε είδους.

Το SXFI Battle mode με την σειρά του, τονίζει τους ήχους εκείνους που είναι “απαραίτητοι” για ανταγωνιστικά παιχνίδια. Aυτό όμως που κάνει τα SXFI Air Gamer να ξεχωρίζουν είναι η εντυπωσιακή συμβατότητα τους. Υποστηρίζονται και αναγνωρίζονται κανονικά από Windows και MacOS, αλλά και Playstation, XboX και Nintendo Switch. Φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ασύρματα ή και με καλώδιο και με οποιοδήποτε Smartphone, με το οποίο γίνεται και η ρύθμιση του προσωπικού μας προφίλ ήχου στην εφαρμογή SXFI.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights