Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ 5G για όλους ! Xiaomi Redmi Note 10 5G review

5G για όλους ! Xiaomi Redmi Note 10 5G review

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γεγονός  ότι η εποχή των 5G Smartphones έχει ήδη «έρθει» και σταδιακά τα επόμενα χρόνια κάθε συσκευή που κυκλοφορεί θα έχει πρόσβαση σε αυτό το νεότερο και σημαντικά πιο… γρήγορο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Είναι όμως ακόμα πιο «σίγουρο» ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μεγαλύτερο κόστος στην δημιουργία 5G Smartphones. Η διαφορα αυτή είναι εύκολο να «κρυφτεί» στην τιμή πώλησης ενός High end smartphone, όχι όμως το ίδιο και σε συσκευές της μεσαίας και χαμηλής κατηγορίας τιμής.

Επειδή όμως το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού στη χώρα μας και όχι μόνο, επιλέγει συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, είναι «ανάγκη» των κατασκευαστών και απαίτηση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, να δημιουργηθούν περισσότερες και οικονομικότερες προτάσεις στην μεσαία και χαμηλότερη κατηγορία τιμής. Για την Xiaomi, τυπικά τα Mi 10 Lite, Mi 10T lite και Redmi Note 9T ήταν οι πρώτες συσκευές της μεσαίας κατηγορίας με 5G υποστήριξη, το καθένα με διαφορετικό κόστος. Όμως πρέπει να «κατέβει» και πιο χαμηλά το 5G και το Redmi Note 10 5G είναι το Smartphone της εταιρείας που προσπαθεί να το πετύχει αυτό. Επειδή όμως υπάρχει το αυξημένο κόστος ενός 5G SoC, αναμενόμενα πρέπει να γίνουν κάποιες «παραχωρήσεις» προκειμένου το Redmi Note 10 5G να έχει λογική τιμή πώλησης για αυτά που προσφέρει.

Σχεδιασμός.

Η εξωτερική εμφάνιση του Redmi Note 10 5G προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν όμοια με αυτή του Note 10 και Note 10S,των δύο άλλων μοντέλων της ίδιας σειράς που τυπικά ανήκουν στην ίδια κατηγορία τιμής με αυτό.

Προφανώς από τη στιγμή που ένα οικονομικό Smartphone είναι έτσι και αλλιώς κατασκευασμένο από πλαστικό στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό δεν αποτελεί μειονέκτημα συγκεκριμένα για το Redmi Note 10 5G.

Οι διαφορές στην εξωτερική του εμφάνιση λοιπόν ειναι μηδαμινές, και θα μπορούσε να πει κανείς ότι δύσκολα ξεχωρίζει οπτικά από τα άλλα δύο μοντέλα της σειράς.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, το Redmi Note 10 5G έχει και αυτό τον αισθητήρα αποτυπωμάτων πάνω στο πλήκτρο ενεργοποίησης, μια επιλογή που εδώ «καθορίζεται» και από την LCD οθόνη του, η οποία τεχνικά δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει στο εσωτερικό της.

Όπως και κάθε άλλο Smartphone της εταιρείας, έτσι και αυτό, αναγνωρίζει πάντα άμεσα το αποτύπωμα μας, και μάλιστα και αυτό ξυπνάει γρήγορα και την οθόνη του προκειμένου να είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσουμε.

Το Redmi Note 10 5G έχει και θύρα ενσύρματων ακουστικών, κάτι που στην κατηγορία τιμής του είναι πρακτικά χρήσιμο ακόμα, αφού δύσκολα θα διαθέσει κάποιος τα χρήματα για ένα καλό και ακριβό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights