Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Camera Test: Xiaomi Mi 11 Ultra VS Galaxy S21 Ultra
mi-11-ultra-vs-s21-ultra

Camera Test: Xiaomi Mi 11 Ultra VS Galaxy S21 Ultra

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Mi 11 Ultra είναι με διαφορά το καλύτερο Smartphone της Xiaomi, και μαζί με το Galaxy S21 Ultra είναι πρακτικά τα δύο καλύτερα Android Smartphones που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα. Έχουν και τα δύο μια εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη με WQHD ανάλυση και 120Hz ρυθμό ανανέωσης, τον Snapdragon 888 και τον Exynos 2100 επεξεργαστή αντίστοιχα, και τις καλύτερες κάμερες που μπορεί να βρει κανείς σε ένα Android Smartphone. Στο συγκεκριμένο Camera test, συγκρίνουμε τις κάμερες αυτές, προκειμένου να δούμε τις διαφορές μεταξύ τους και στην ποιότητα των φωτογραφιών αλλά και τις δυνατότητες που διαθέτουν.

Το Mi 11 Ultra χρησιμοποιεί για την βασική του κάμερα, τον Samsung ISOCELL GN2 αισθητήρα των 50mp που είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος σε φυσικό μέγεθος αισθητήρας στο εσωτερικό οποιασδήποτε συσκευής αυτή τη στιγμή. Έχει μια δεύτερη κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό, και υψηλή ονομαστική ανάλυση στα 48mp με τον κορυφαίο για αυτό το είδος IMX586 αισθητήρα της Sony. Η τρίτη περισκοπική κάμερα, έχει 5Χ optical zoom σε σύγκριση με το πλάνο της βασικής κάμερας, και χρησιμοποιεί επίσης τον ίδιο IMX586 αισθητήρα των 48mp.

Το Galaxy S21 Ultra από την πλευρά του, έχει μια βασική κάμερα στα 108mp με τον Samsung ISOCELL HM3 αισθητήρα, που θεωρητικά και πρακτικά είναι ο καλύτερος στο είδος του με την συγκεκριμένη ανάλυση. Μαζί με αυτή, έχει μια Ultra wide κάμερα στα 12mp που έρχεται με Auto focus για καλύτερη εστίαση και τη δυνατότητα λήψης Macro φωτογραφιών. Έχει όμως και δύο διαφορετικές κάμερες με οπτικό ζουμ. Μια περισκοπική 10Χ με ανάλυση 10mp και μια δεύτερη κάμερα με 3Χ οπτικό ζουμ στα 10mp και πάλι, ανάλογα με την απόσταση που είναι αυτό που θέλουμε να φωτογραφίσουμε.

Όπως πάντα, δεν υπάρχει προσωπική προτίμηση στις φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει η κάθε συσκευή, προκειμένου να μπορεί να επιλέξει ο καθένας αυτές που θεωρεί ότι προτιμά.

Αυτή τη στιγμή, επίσημα στη χώρα μας, το Xiaomi Mi 11 Ultra είναι διαθέσιμο στα 1.299 ευρώ επίσημα και το Galaxy S21 Ultra κοστίζει ακριβώς τα ίδια χρήματα. Υπάρχει όμως μια διαφορά μεταξύ τους, αφού το Mi 11 Ultra έρχεται με 256GB αποθηκευτικού χώρου στην βασική του έκδοση, και το τηλέφωνο της Samsung με 128GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights