Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11i Vs Realme GT: Πύραυλοι με μικρότερο budget

Xiaomi Mi 11i Vs Realme GT: Πύραυλοι με μικρότερο budget

απο Kostas Gliatiotis

O Snapdragon 888, παρά τα προβλήματα του, παραμένει ο ισχυρότερος επεξεργαστής που είναι διαθέσιμος για Android Smartphones. Το Realme GT και το Xiaomi Mi 11i είναι οι δύο “οικονομικότερες” προτάσεις με αυτόν στο εσωτερικο τους, που είναι επίσημα διαθέσιμες στη χώρα μας. Εκτός από τον κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm, έχουν μια Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ταχεία φόρτιση (με διαφορές όμως εδώ…) και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του το καθένα.

Το Realme GT τρέχει το Realme UI v2.0 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, με έμφαση στην απλότητα και την ευχρηστία, και το Xiaomi Mi 11i το MIUI 12.5 με αντίστοιχα έμφαση στην εμφάνιση και τις αμέτρητες δυνατότητες. Το λειτουργικό “κάτω” από το κάθε UI είναι φυσικά το Android 11 της Google.

Xiaomi Mi 11i Review: Ότι χρειάζεσαι

Realme GT Review: Πραγματικό Flagship Killer

 

Για την κάμερα τώρα, το Mi 11i έχει μια μάλλον ξεκάθαρη υπεροχή, αφού η βασική του έχει ανάλυση 108mp και χρησιμοποιεί τον Samsung HM2 αισθητήρα. Το Realme GT “περιορίζεται” στα 64mp με έναν αισθητήρα της Sony, αλλα πετυχαίνει ένα επίσης ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η δεύτερη κάμερα τώρα, είναι πρακτικά ίδια μεταξύ τους, και έχει Ultrawide φακό και ανάλυση 8mp. Για την τρίτη Macro Camera, το Smartphone της Xiaomi έχει Auto focus και ανάλυση 5mp ενώ αυτή του Realme είναι πιο “απλή” στα 2mp.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό τους είναι πρακτικά η ίδια, με χωρητικότητα 4.500mAh και 4.520mAh, υπάρχει όμως σημαντική διαφορά στην ταχύτητα φόρτισης. Το Realme GT φορτίζει με 65W από τον φορτιστή που υπάρχει κανονικά στη συσκευασία του, και το Xiaomi Mi 11i περιορίζεται στα 33W. Η τιμή τους επίσημα στη χώρα μας είναι στα 599 ευρώ για το Realme στην έκδοση με 128GB και 8GB RAM, και στα 699 ευρώ για το Xiaomi, σε έκδοση όμως με 256GB και 8GB RAM επίσης.

Ακολουθήστε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights