Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Oneplus Nord 2 5G: Κορυφαίο και ενδιαφέρον Mid-range

Oneplus Nord 2 5G: Κορυφαίο και ενδιαφέρον Mid-range

απο Kostas Gliatiotis

Η OnePlus αναγνωρίζει ότι πρέπει να “συμμετέχει” σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες τιμής, προκειμένου να επεκταθεί ακόμα περισσότερο και να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Το OnePlus Nord πριν ένα χρόνο ήταν η πρώτη συσκευή της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία, και το OnePlus Nord 2 είναι προφανώς ο αντικαταστάτης του. Έρχεται με πολλές ενδιαφέρουσες βελτιώσεις, όπως ο IMX766 αισθητήρας των 50mp για την βασική του κάμερα, με OIS, ο Dimensity 1200 επεξεργαστής στο εσωτερικό του, και μια κατασκευή από υλικά που δεν περιμένει κανείς σε αυτή την κατηγορία.

Παραδοσιακά το γνωρίζουμε στο Unboxing video του λίγη ώρα μετά την παρουσίαση του από την εταιρεία. Εκτός από τον εντυπωσιακά αποδοτικό επεξεργαστή στο εσωτερικό του, και την όντως κορυφαία κάμερα, το OnePlus Nord 2 5G έχει πολλά ακόμα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, με κάποια από αυτά να είναι “ασυνήθιστα” για την κατηγορία τιμής του. Φορτίζει με 65W με τον Warp Charge φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του, έχει μια AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και το παντα ενδιαφέρον για την γρήγορη απόκριση του, Oxygen OS γραφικό περιβάλλον της εταιρείας.

Μάλιστα “τρέχει” την νεότερη 11.3 έκδοση του, που ακόμα τουλάχιστον δεν είναι διαθέσιμη ακόμα και για ακριβότερα Smartphones της εταιρείας. Παρόλα αυτά, κάτω από το γραφικό περιβάλλον βρίσκεται το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google. Συντομα θα ακολουθήσει και το αναλυτικό Review του OnePlus Nord 2 αφού είχα την “τιμή” να μου το στείλει η εταιρεία αρκετές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του, και τον χρόνο να το χρησιμοποιήσω καθημερινά για να έχω μια πιο αναλυτική εικόνα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights