Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola Defy: Πολύ σκληρό για να χαλάσει

Motorola Defy: Πολύ σκληρό για να χαλάσει

απο Kostas Gliatiotis

Η Motorola δεν έχει (δυστυχώς) την ίδια «απήχηση» στη χώρα μας όπως τα προηγούμενα χρόνια, παρότι κατά καιρούς παρουσιάζει ενδιαφέροντα και μέχρι ένα σημείο διαφορετικά Smartphones. Το Motorola Defy είναι το νεότερο από αυτά, και έρχεται με μια πολύ συγκεκριμένη «ιδιαιτερότητα». Είναι ένα Rugged Smartphone, σχεδιασμένο να αντέχει σε σκληρή χρήση κάθε είδους. Είναι όμως όσο το δυνατόν πιο …. κοντά σε ένα συνηθισμένο Smartphone, προκειμένου ο ιδιοκτήτης του να μην θεωρεί ότι κάνει σημαντικές παραχωρήσεις για να κερδίσει την εντυπωσιακή ανθεκτικότητα του.

Το Motorola Defy έρχεται με πολλές και διαφορετικές πιστοποιήσης της αντοχής του, που το κάνουν να ξεχωρίζει ακόμα και ανάμεσα σε Rugged Smartphones. Εκτός από την μάλλον αναμενόμενη πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, τηρεί και το MIL-810H πρότυπο, με σαφώς πιο αυστηρά κριτήρια αντοχής σε σχεδόν κάθε είδους σκληρή χρήση. Ταυτόχρονα είναι και ανθεκτικό σε πτώση από έβς και 1.8 μέτρα, αφού το κοινό στο οποίο απευθύνεται θέλει να νιώθει… ασφαλές και σε αυτή την περίπτωση.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι μάλλον ικανοποιητικά για το είδος του, και η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε να είναι αυτά που πρέπει ώστε να είναι ένα πλήρως λειτουργικό Smartphone για σχεδόν όλες τις απαιτήσεις. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.5 ίντσες και μάλλον λογική ανάλυση 1600×720 pixels, και στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 662 επεξεργαστής της Qualcomm. Το Motorola Defy «τρέχει» μια σχεδόν Stock έκδοση του Android 10 (δυστυχώς…) με μικρές προσθήκες από την εταιρεία που αυξάνουν σημαντικά τη χρηστικότητα του.

Έρχεται όμως και με τρεις διαφορετικές κάμερες από τις οποίες οι δύο είναι πραγματικά ικανές να βγάλουν αυτόνομα μια φωτογραφία. Η βασική από αυτές έχει ονομαστική ανάλυση 48mp, και η Macro κάμερα περιορίζεται μεν στα 2mp έρχεται όμως με Auto focus που την κάνει ουσιαστικά χρήσιμη για φωτογραφίες από μικρή απόσταση.

Τέλος, στο εσωτερικό του υπάρχει μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh και υποστηρίζει και λογικά ταχεία φόρτιση στα 20W. Αν υπάρχει ένα μειονέκτημα είναι ίσως ο διαθέσιμος χώρος, αφού στα 270 ευρώ που θα κοστίζει στη χώρα μας, το Defy έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights