Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT Explorer Edition unboxing video

Realme GT Explorer Edition unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Master Το Realme GT Explorer Edition είναι μια διαφορετική έκδοση του “κανονικού” GT που κυκλοφορεί επίσημα και στη χώρα μας. Είναι σχεδιασμένο με έναν διαφορετικό τρόπο, έχει μια 50mp κάμερα με τον Sony IMX766 αισθητήρα και OIS, μια κυρτή AMOLED οθόνη στα 120Hz και τον Snapdragon 870 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του. Απευθύνεται σε αυτούς που δίνουν έμφαση στην κάμερα, και μια ακόμα πιο εντυπωσιακή οθόνη, χωρίς όμως να πρέπει να κάνουν κάποια σημαντική “θυσία” στις επιδόσεις. Παραδοσιακά το γνωρίζουμε για πρώτη φορά στο Unboxing video του.

Για την βασική κάμερα με τον βελτιωμένο αισθητήρα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα νέο Street photography mode, που αναγνωρίζει την γρήγορη κίνηση και προσαρμόζει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να βγάλει γρήγορα μια φωτογραφία σε αυτο το ξεχωριστό είδος. Το Explorer edition διατηρεί την μπαταρία των 4.500mAh στο εσωτερικό του, αλλά και την ταχεία φόρτιση με 65W με το SuperDart πρότυπο της εταιρείας.

Έχει δύο ακόμα κάμερες στο πίσω μέρος του, μια με Ultra wide φακό και υψηλότερη ανάλυση από το συνηθισμένο στα 16mp και μια Macro camera στα 2mp η οποία δυστυχώς δεν έχει Auto focus. Ο Snapdragon 870 στο εσωτερικό του, προσφέρει τις επιδόσεις που πρέπει να έχει ένα Smartphone στην κατηγορία τιμής αυτή, και χωρίς τα μικρά προβλήματα στην απόδοση που έχει ο κορυφαίος Snapdragon 888 αλλά και με χαμηλότερη θερμοκασία λειτουργίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights