Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus Buds Pro unboxing: Ήχος και ποιότητα σε σωστή τιμή

OnePlus Buds Pro unboxing: Ήχος και ποιότητα σε σωστή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Η OnePlus δεν έχει την ίδια “παράδοση” στον χώρο των ασύρματων ακουστικών, όπως εταιρείες του ανταγωνισμού της, τα νέα OnePlus Buds Pro όμως, έρχονται να το αλλάξουν αυτό. Εξοπλισμένα με έξυπνο Active Noise Cancellation (ANC) που προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του στις συνθήκες γύρω μας, και προσωπικό Audio ID για ήχο ακριβώς όπως πρέπει για το αυτί του ιδιοκτήτη τους. Παραδοσιακά, τα γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα buds pro έχουν ιδιαίτερα καλή απόδοση και στον τομέα της μπαταρίας, με συνολικό χρόνο έως και 30 ώρες πάντα με την μπαταρία που έχει και η θήκη τους. Έχουν και έναν διαφορετικό τρόπο χειρισμού με μικρή πίεση στο στέλεχος κάθε ενός ακουστικού, προκειμένου να μην εκτελούν κάποια λειτουργία κατά λάθος αν απλά τα ακουμπήσουμε.

Η προσοχή που δίνει στην λεπτομέρεια η OnePlus, είναι άμεσα εμφανής και από την συσκευασία των Buds pro και τον τρόπο που περιλαμβάνονται μέχρι και τα διαφορετικά μαξιλαράκια για να βρούμε αυτό που ταιριάζει στο δικό μας αυτί. Η εφαρμογή διαχείρισης των ακουστικών, μας επιτρέπει να δοκιμάσουμε ακριβώς ποιο είναι αυτό που μας ταιριάζει, με ένα έξυπνο τεστ ήχου, όπως και για την δημιουργία του προσωπικού μας προφίλ ήχου. Τέλος, η τιμή τους στα 99 ευρώ, τα κάνει από τις πιο οικονομικές λύσεις με το σύνολο αυτών των δυνατοτήτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights